Dodam od siebie, że również kupiłem w ASO i jest to plastik. Ale bardzo gustownie to wygląda, i ten odcień.
Dodam od siebie, że również kupiłem w ASO i jest to plastik. Ale bardzo gustownie to wygląda, i ten odcień.
czyli jak myślicie brać te z tej aukcji ? czy obklejenie takim czymś zdało by egzamin ? http://allegro.pl/hit-folia-chrom-d-...375324746.html
Ostatnio edytowane przez miki1464 ; 03-06-2012 o 19:40
Lepiej chyba bedzie wygladalo szczotkowane aluminium jesli chodzi o folie. Okleic to nie problem. Sam ostatnio okleilem rola carbon ale efekt byl kiepski wiec pozbylem sie jej. do oklejania nawet nie trzeba rozbierac lusterka, a folie zawsze mozna sciagnac.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
to jak brać te z aukcji ? czy jest możliwość oddania do lakiernika /kogoś tam żeby zrobił takie nakładki/pomalował je ?
Te lusterka z aukcji Ci nie podpasują ponieważ są to lusterka od GT spójrz na narożniki są ścięte a w 147 są ostre. Jedynie nakładki przeszczepisz. Ja do swojej 147 zakładałem aluminiowe nakładki momo które kupiłem u szwagrów ale to "rarytas" montuje się je na specjalną taśmę i dwie śrubki pod klapką momo. W GT mam chromowane lusterka z ASO i jest to również metal.
tyle ze te nakładki momo drogie są pewnie i ciężko je znaleźć , czyli tak folia odpada,te z aukcji tez , nakładki są drogie bo wyjdzie 250 + 250 lusterka to 500 zł(dla mnie to dużo jak dla osoby 19 letniej) ;/taniej się nie da tego zrobić (nie musi być nowe)?
tak tylko ze lusterka tez nadają się do wymiany wiec tak czy siak wyjdzie około 500 zł ,te co mam obecnie były urwane przez kogoś .. i są przyklejone ale nie wygląda to za dobrze i nie można ich złożyć
to w tym mc kup lusterka a w następnym kup nakładkilepiej kup oryginalne używki niż nowe zamienniki ponieważ przy dużych prędkościach zamienniki drżą.
No to teraz pytanie - jak zdjąć te nakładki lusterek? Z tego co pamiętam wyjmowało się wkład lusterka ale tu może chyba się coś uszkodzić przy wyjmowaniu.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]