Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Temat: [156] Cieszyć się czy płakać? Pożegnanie.

cysio
    Gość

Domyślnie

Dzięki dzięki wszystkim.
    Zrobiłem małe porównanie - rozstaw osi jest ten sam co 156, AR 147 jest około 2cm węższa tylko niż 156 a 156SW jest tylko o 21cm dłuższy od 147. Tak więc wizualnie może to to jest mniejsze ale w rzeczywistości tak nie jest. Na razie rozmawiam i staram sie przetłumaczyć, a jak nie pomoże to po nerach :-).

Miss Alfaholicy 2011 Alfa i Omega Avatar bija22
    Mieszka w
    Rymanów Zdrój
    Auto
    Alfa Romeo 156 2.5 V6

Domyślnie

nie poddawaj sie.....kolego....i nie sprzedawaj...tyle serca w nia wlozyles...
    bija22 i Alfa156 V6 są powody do mruczenia
    ...i do płaczu

http://imageshack.us/photo/my-images/37/nnnh.jpg/

kasbak
    Gość

Domyślnie

Postrasz żonę,że jak tak się będzie upierała to Ją wymienisz.hihihi.pozdrawiam zostaw to cudo,w niedzielę po obiadku będziesz miał się czym przejechać.

BiG_G
    Gość

Domyślnie

łooooo chwila, 307 ładne....??
    w życiu bym tego nie kupił, samochód nie wygląda w ogole,
    patrząc na klase 307, to focus jest 4 razy ladniejszy

mój kolega szanowny sąsiad, kupił sobie za 52 tysiące
    puga 307 1,6 hdi 2007 albo 06 rok, od tego czasu
    nie ma zycia ze mna, ale zrozumial swój błąd
    i będzie zmiana!!

cysio
    Gość

Domyślnie

Powracam do tematu.... Żonka na razie pokochała bellę i jej Punto do sprzedania...

Ale....

Właśnie wróciłem z przejażdżki... Matko... jak to jeździ.
    Jak ktoś ma jakieś ale do Alfy to proponuję przesiadkę na 2-3 tygodnie na wynalazek a później zapraszam na wieczór do Alfy.

Słuchajcie mykam na codzień tym bardzo-plastykowym-dla-ludu-102-konnym-leonem-prawie-jak-golf-ale-z-zewnątrz-jak-alfa-spod-ręki-da-silva.... itd...

Niby to służbowe, niby to nowe, ale ludzie...

Dzisiaj po długiej przerwie wsiadłem do mojej Alfy, na początku, myślę kiera chodzi cieżko, nie tak fajnie jak w Leonie, ale w sumie z drugiej strony to tak ma być, po prostu poalfowsku.... 1ka-2ka-3... myślę easy easy jeszcze silnik zimny... no i jak się nagrzał do 90 to ja cię proszę, aż się spociłem (i ją też). Już nie będę pisał o killsach czy wyprzedzaniach przystankiem Vectry czy Escotórw.... Na codzień tak nie jeżdzę ale dzisiaj dostałem do głowy jakieś halo...
    Ludzie jeździłem tym na codzień i nie wiedziałem czym jeżdżę... teraz wsiadłem po długiej przerwie i nikt mi nie przegada co to jest Alfa Romeo... Wiem, że mam tylko skromnego zadbanego 1,8TS, jeździłem V6 od mojaxa i to dopiero był ogień, ale współczuć tym co prowadzą te ciosane niemieckie heble... DD

Taka refleksja ze łzą w oku.... a rano, zaś hiszpańskim Gebelesem do roboty :-(

mojax
    Gość

Domyślnie

Biedny Cysio musi się tak męczyć a cieszyć tylko czasami W nagrodę dam Ci kiedyś jeszcze pojeździć , a przy okazji dzięki za dobre słowa o mojej kochanej Alfie rzeczywiście jest ognista moja koleżanka wczoraj się przejechała i nie chciała mi oddać kluczyków ogólnie bardzo jazda się jej podobała... jakże by inaczej...
    Pozdrowienia Ewelinko

cysio
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał mojax
    Biedny Cysio musi się tak męczyć a cieszyć tylko czasami W nagrodę dam Ci kiedyś jeszcze pojeździć , a przy okazji dzięki za dobre słowa o mojej kochanej Alfie rzeczywiście jest ognista moja koleżanka wczoraj się przejechała i nie chciała mi oddać kluczyków ogólnie bardzo jazda się jej podobała... jakże by inaczej...
    Pozdrowienia Ewelinko
    Oj bardzo ognista, ale sprzedam moją sukę i kupię taką jak twoja, żeby postawić kropkę nad i.