Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 50

Temat: ALFA ROMEO 159 TBi

Dzierzal
    Gość

Domyślnie

Dziś będę miał VIN, więc wrzuce do odpowiedniego tematu...nie wiem czy ktoś ma czujnik lakieru w pobliżu Gdańska, bo auto znajduje się 11km od stolicy pomorza
    Druga strona medalu nie wiem czy są tak życzliwe osoby na forum, którym się chce podjechać i obadac auto czujnikem...?
    Jakby miał pewność że auto nie było klepane, to pozostaje umówienie wizyty w ASO. Jeśli będzie wszystko OK to wypłata gotówki i będę szczęśliwym posiadaczem 159...co jeszcze pozostałoby do rozliczenia to 1L "beznyny" wyskoko % dla osoby która będzie pomocna w spr autka...ale to juz na pierwszym SPOCIE!!!

Użytkownik Świeżak
    Auto
    Giulia 2.0 200KM

Domyślnie

Po pierwsze, spójrz w ten link: http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-C25559416.html i może w ten:
    http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-pel...C25553167.html coś dziwnie podobne te egzemplarze.
    Po drugie, pogooglaj sobie coś na temat tego sprzedawcy ze Straszyna, ciekawe rzeczy można znaleźć i upewnij się że to auto stoi rzeczywiście w pobliżu Straszyna (według zalinkowanych ogłoszeń np. Kraków, a to już więcej niż 11km od Gdańska)
    Po trzecie, wnioski wyciągaj sam, ale badziej niż wskazane jest ustalonie miejsca pobytu auta
    Ostatnio edytowane przez ostry ; 15-10-2012 o 13:11

Użytkownik Pirat drogowy Avatar Nigdy
    Mieszka w
    Okolice Oświęcimia
    Auto
    159 Sportwagon 2.4JTDm Q-Tronic

Domyślnie

Cytat Napisał ostry Zobacz post
    Po pierwsze, spójrz w ten link: http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-C25559416.html i może w ten:
    http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-pel...C25553167.html coś dziwnie podobne te egzemnplarze.
    Po drugie, pogooglaj sobie coś na temat tego sprzedawcy ze Straszyna, ciekawe rzeczy można znaleźć i upewnij się że to auto stoi rzeczywiście w pobliżu Straszyna (według zalinkowanych ogłoszeń np. Kraków, a to już więcej niż 11km od Gdańska)
    Po trzecie, wnioski wyciągaj sam, ale badziej niż wskazane jest ustalonie miejsca pobutu auta
    Dokładnie! Poczytaj tutaj: http://porscheclub.pl/forum/viewtopic.php?p=67750
    Ten kolo ze Straszyna podejrzanie pachnie. Zainteresowałbym się natomiast tymi ogłoszeniami w okolicach Krakowa. Czyżby kolejne ściemy? Przedzwoń, zapytaj. Tam przynajmniej miałbyś Tomka_KRK, który dokładnie sprawdziłby auto.

Użytkownik Romeo Avatar grzdylu
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    GTV 3,0 V6

Domyślnie

to mi śmierdzi wirtualnym pośrednictwem...gość wystawia ogłoszenia jako swoje na auta których nie posiada a jedynie wie, że gdzieś są do sprzedania. Licząc na to, że znajdzie się u niego klient dzwoni wtedy do prawdziwego sprzedającego negocjuje z nim cenę (w tym przypadku np. 76k) i zarabia 1k na tym, że auto przejdzie przez jego ręce...ściema i tyle.
    Born to be wild.

Dzierzal
    Gość

Domyślnie

w nawiązaniu do do ostatnich postów...Alfa jest widziałem ten samochód i jezdziałem...prawda jest taka że dzwoniłem do Kuzaja i powiedział że auto jest w tym momencie w Straszewie tam gdzie go widziałem. Jest to jego znajomy tak samo jak gościu z Koniny. Auto podobno jest z floty aut "Auto FIAT Polska". Ma jeszcze w sprzedaży 2 z przebiegiem ok 3000km ale w dieslu i jasne środki...jeśli chodzi o cene to juz jest wynegocjowana niższa niż jest podana. Bardziej mnie interesuje samochód niż kwestia kto go sprzedaje...bo wiązać się będę z autem a nie ze sprzedającym...wiem że jest mase handlaży, pośredniuków i tak samo mase wypowiedzi i opini na temat ich działalności. Natomiast myślę że istotne jest to czy samochód nie jest bity,klepany i kilo szpachli dodane...jak tak samo silnik...

Użytkownik Maniak resoraków Avatar prymie
    Mieszka w
    kraków
    Auto
    AR 156 2,4 JTD '00 AR 159 2,4 JTD '06 AR Giulia Veloce Q4 2,0 '17

Domyślnie

No to targaj VIN i wrzucaj, a na podforach regionalnych szukaj kogoś kto by Ci to auto ogladnął
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD '00 - sprzedana
    Alfa Romeo 159 2.4 JTDm '06 - sprzedana
    Alfa Romeo Giulia Veloce Q4 '17

Dzierzal
    Gość

Domyślnie

VIN postaram sie dzis lub jutro wrzucić...na podforach regionalnych wrzuciłem, może ktoś będzie wyrozumiały i będzie miał dobra wole...
    PZDR

Użytkownik Maniak resoraków Avatar prymie
    Mieszka w
    kraków
    Auto
    AR 156 2,4 JTD '00 AR 159 2,4 JTD '06 AR Giulia Veloce Q4 2,0 '17

Domyślnie

Powodzenia
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD '00 - sprzedana
    Alfa Romeo 159 2.4 JTDm '06 - sprzedana
    Alfa Romeo Giulia Veloce Q4 '17

Dzierzal
    Gość

Domyślnie

Nr VIN wrzuciłem do odpowiedniego posta, natomiast dla zainteresowanych: ZAR93900007272019
    Z góry dzięki za sprawdzenie

Dzierzal
    Gość

Domyślnie

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	VIN ALFA.PNG
Wyświetleń:	240
Rozmiar:	48.2 KB
ID:	73576
    Dla znawców...jakby ktoś mógł powiedzieć czy dane interwencje nie powoduja pozniejszych komplikacji...???
    Z góry dzięki

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia