z tego co pamiętam to sam się zdziwiłeś że po remoncie tyłu koła stoją w negtywie u ciebie i wszystko zwaliłeś na krótsze sprężyny co na wielowahaczu jest mało prawdopodobne
to co jest w zamienniku na naszym rynku to tedgum nic innego niema do tego auta (z aukcji wszelkie no name to też tedgum dziś wszystkich z allegro obdzwoniłem), próbowałem też sprowadzic sidema bo w ofercie mają i co dziwne firma belgijska a nawet w belgi są niedostępne dzwoniłem specjalnie do przyjaciela który mieszka w belgi i pomimo iż się starał brak tego towaru. a swoją drogą kolego jacek83 ogólnie dzięki za pomoc i udział w wątku ale mówisz że robię druciarstwo wymieniając po jednej tulei na wahaczu a sam propagujesz wbijanie tulei młotkiem (łożyska też tak robisz?) i to jeszcze wahliwych co ma destrukcyjny wpływ na ich żywotnośc. A tuleje które zostały są w znakomitym stanie i przede wszystkim są orginalne. Z tego co wyczytałem na forum przed zakupem poliuretanu to każdy pisał że w miejscu wahliwej zwykłą a teraz każdy się dziwi że wsadziłem tam sztywną tuleje więc o co chodzi panowie?? dzwoniłem też do stronga kolesie spoko uznali reklamacje lecz ja już tego cudactwa u siebie nie zamontuje, części dziś skompletowałem czekam tylko na paczki i jazda. a tak poza tym jak będę miał chwile w weekend to napisze obszerny artykuł w tym wątku po którym co niektórzy mnie zlinczują a co niektórzy po dłuższej refleksji wypier.. poliuretan ze swych aut, dzięki za pomoc w całym wątku panowie