Kolego mrutyna nie wyrywaj moich słów z kontekstu całego zdania, napisałem "feldze a'la GTA (moim zdaniem to wersja felgi dla ubogich) " Bo jak też podkreśliłem MOIM zdaniem albo kupuje felgi od GTA, albo daję sobie na wstrzymanie i kupuje jakieś w miarę efektowne felgi nawet 16-ki na mniej balonowych oponach. Druga sprawa to te żywiczne wynalazki naokoło samochodu, a raczej z boku i z przodu. Jeżeli już miałbym coś takiego nawieszać to najpierw bym obniżył zawiechę, choćby sprężynami Eibach z pakietu sport, potem wsadził ładną felgę np. 17, lub 18 (chociaż 18 to już małe ekstremum na naszych drogach, a znam to z autopsji) i ewentualnie bawiłbym się może w jakieś żywiczne kompozyty, o przyciemnieniu szyb nie zapominając. Takim przykładem gustu jest moim zdanie Alfa kolegi Walciu, chociaż pewnie kilka innych by się też znalazło. I nie zmienię zdania, że coś poobwieszane żywicą i to nie do końca z balonowymi kołami to żenada, żeby nie powiedzieć www.wiejskituning.pl
Acha zapomniałbym oto wersja dla bogatych (chodzi mi w tym momencie o felgi - mrutyna)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...14acaad49.html