Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Temat: [156] Przednie ciemne reflektory

wempti
    Gość

Domyślnie [156] Przednie ciemne reflektory

Witam
    Mam czarną V6 i od kilku tygodni zastanawiam się nad ciemnymi kloszami przednich reflektorów. Na allegro są praktycznie niedostępne (tylko ksenony ale na nie mnie nie stać) i znalazłem strone firmy sprzedające dokładnei takie jakie chce: http://www.sklep.motocity.pl/index.p...ktory-przednie

Napiszcie c o tym myślicie, ewentualnie jakieś inne rozwiązania.
    Osobiście troche się boje ich kupować bo 200zł za komplet do tego nie wiem czy beda dokładnie pasowac a kiczu nie chce

Pozdrawiam

Kosiar
    Gość

Domyślnie

Sam pomaluj to proste a na badaniu technicznym nawet się nie kapną że klosz był rozkręcany zawsze można powiedzieć że kupiłeś na szrocie od GTA

csscss
    Gość

Domyślnie

200zł za komplet świadczy o tym że to raczej towar o kiepskiej jakości. I bardzo szybko może się okazać że zamienił stryjek siekierke na kijek.

Kosiar
    Gość

Domyślnie

dodam że za 200zł to plastik kiepskiej jakości i nie zdziwiłbym się gdyby pod wpływem temp. farba zaczęła schodzić (czarna) albo reflektor by się nadtapiał

b.pawelek
    Gość

Domyślnie reflektor

ja bym się raczej bał jakieswiatło bedzie dawał ten odbłysnik.
    Pozdrawiam

Arek 146
    Gość

Domyślnie

Swego czasu były na allegro po 200zł za sztuke

marek1975
    Gość

Domyślnie

Ładnie wyglądają te lampy, sam bym takie kupił tylko chyba już mam dosyć tłumaczenia się policjantom z takiego tuningu, miałem seja z folią na szybach przez 5 lat, teraz chcę spokojnie pojeździć

mrutyś
    Gość

Domyślnie

za 200 zł to chyba nie jest to najlepszej jakości, ale jak byś np. miał tą firmę gdzieś koło siebie to ja bym podjechał sprawdził jak w rzeczywistości te lampy wyglądają i jak by były godne uwagi to cena jest niska...

b.pawelek
    Gość

Domyślnie czarne

Czarne to najtaniej jakieś dobre za 850 zł widziałem.
    Może jakiś klubowy zakup jakiś porządnych czarnych lamp???
    Może byłoby coś taniej???
    Pozdrawiam

ViP Romeo Avatar robak#21
    Mieszka w
    Chorzów
    Auto
    coś tam wrzeszczy...

Domyślnie

Witam
    odpowiem na pare pytan ,z przegladem nie ma najmniejszych problemow ustawia sie je jak normalne swiatła u diagnosty z kontrola to samo,tez sie balem czy dobrze beda swiecic ,swieca jak nowe lampy czyli oprocz tego ze normalnie dodatkowo maja wieksza powierzchnie przezroczystego klosza nie powiem ładnie to wyglada widac czarny srodek o ktory nam chodzi odbłysniki sa glebiej mozna to zauwazyc w seryjnych reflektorach ze sa dzielone nie ma to wplywu na rzucane swiatlo poniewaz odblysnik jest taki jak powinien jedynie wklad jest czarny, najprawdopodobniej nie posiadaja elektrycznej regulacji ale przeklada ja sie ze starych lamp pasuje bez problemu , przechodze na strone minusow
    niestety jesli jest zimno pojedziemy na myjke lekko zaparuja w niektorych miejscach wielki minus jak dla mnie :/ ;// co prawda po wlaczeniu swiatel i rozgrzaniu to znika ale dalem za swoje okolo 1000zl z katalogu FK i spodziewalem sie czegos bardzizej solidnie wykonanego co do samej lampy wyglada super jak dla mnie no ale...
    powiem tak sam rozklejalem reflektory gdy montowalem ringi w swoich kloszach i kurw,,,nie parowaly :shock: choc sie obawialem i nic a tu nowe i.....
    dlatego teraz chyba sam bym je pomalowal oraz przy okazji spolerowal pasta polerska klosze od srodka i dobrze skleił silikonem zwlaszcza ze juz nie raz rozklejalem no ale troche zabawy z tym jest zawsze mozna żądać gwarancji ze nie paruja

dodaje fotki zeby mozna bylo zobaczyc o co mi chodzi dokladnie
    http://img214.imageshack.us/my.php?image=blackww1.jpg
    oraz ringi
    http://img91.imageshack.us/my.php?image=ring1ez1.jpg

pozdrawiam
    [*]