no taką odpowiedź to ja rozumię. wyłożone jak chłopu na miedzy.
ta wtyczka "E" na pierwszym obrazku to gniazdo diagnostyczne w nowszych modelach. u nas są te wtyczki 3 pinowe. i dobrze że dałeś te obrazki bo teraz wiem że takie wtyczki u mnie są. ten wykaz w pdfie to ja mam - tam nie ma mojego modelu, ale skoro są u mnie takie wtyczki tzn. że kompa da się podłączyć.
jeszcze 2 pytanka:
1. na drugim obrazku jest taki czerwony pin oznaczony gwiazdką i literami "B+". czy ten pin trzeba podłączyć do plusa akumulatora? no tak by wynikało - ty u siebie podłączyłeś czy zostawiłeś nie podłączony?
2. dlaczego kupiłeś akurat ten euroscan a nie jakiś inny? co zdecydowało o wyborze?
pytam bo na allegro są również inne i to po 125 zł a twój kosztował jak napisałeś 249zł.
3. czy możesz przysłać na maila ten program visa 1.83 do "oblukania" albo linka na stronę skąd mozna pobrać?

Sprzedam skrzynię do crosswagona, 750 do uzg r-sokol@wp.pl
Odpowiedz z cytatem
Razem z bratem posiadamy Alfe 33 1.7 16v . Mielismy zamiar podlaczyc ja pod euroscan visa 1.83 i zobaczyc czy sie da zdiagnozowac opierajac sie na innym modelu samochodu z motronic ML4.1 . Jezeli ktos juz probowal i ma jakies rezultaty prosil bym o podzielenie sie ta wiedza
Euroscan mamy juz ponad pol roku ale ostatni test na spalanie zmusil nas do sprawdzenia dlaczego tak sie dzieje. Spalanie jest w granicach 30 litrow na 100 km. Przejechalismy na 3 litrach z karnisterka