panowie spokojnie, koledze auto zgasło wiec może postarajmy się mu pomóc a nie się kłócić
panowie spokojnie, koledze auto zgasło wiec może postarajmy się mu pomóc a nie się kłócić
Alfa, czyli walka serca z rozumem
Prezes , ten program do diagnostyki za fre to se możesz wsadzic głęboko nie powiem gdzie
ja podpiąłem pod te twoje"za free" i nic nie wykazało
a podpiąłem do specjalnego kompa z bdb oprogramowaniem i wyskoczyło od razu co jest popsute, więc nie byc taki pewny tego swojego oprogramowania
Możesz jaśniej? Co to za program, specjalny komp, i jaka była awaria?
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Ostatnio mialem u sibie taki numer- autko sobie werczało pod garażem, nagle bach zgasł silnik i ani uproś, marchewy brak, rozrusznik kręci. Winny okazał się kabelek gdzieś pomiędzy przekaznikiem a bezpiecznikiem skutkiem czego był brak prądu na pompie paliwa. Podepnij pompę na krótko do aku i zobacz czy maszyna odpala, jeśli tak to coś z prądem.
Panowie na wstępie przepraszam, że odpisuje po takim czasie, taka praca - bella musiała stać długo i bezczynnie
Ale udało się w końcu podpiąć komputer - pokazuje błąd P0215.
- - - Updated - - -
Ze względu na to, że bella stała bezczynnie teraz musiała dostać nowy akumulator i sytuacja jest taka wcześniej silnik kręci ale nie odpala, był moment, że chciała "zagadać" ale dalej nic..
proszę o pomoc co mogę dalej zrobić / gdzie szukać dalej ?
Panowie,
problem rozwiązany padła pompa paliwa w baku.
no i super,że bryka znowu hula
pozdro