gadał dziad do obrazu ... a obraz.. ani razu
gadał dziad do obrazu ... a obraz.. ani razu
Teraz szukałem tamtego katalogu ale nie mogę znaleźć - znalazłem za to inny w/g którego VDC był standardem tylko z silnikami 2.0 TS, natomiast opcją w każdej opcji wyposażenia poza wrsjami z silnikami 1.6TS 105KM .
![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
jak masz ikonke strzaleczk z trójkácikiem to masz vdc jak tylko kóøka z kamyczkami to tylko ASR i bylo kilka nawet FES mowi o TC+ASR ASR VDC....
Na 150% nie wszystkie miały VDC.
-> Jadąc Alfą, czujesz jakby Twoją duszę lizali aniołowie <-
--- 148,7 KM @ 4200 obr/min ---
--- 331,2 Nm @ 2165 obr/min ---
www.cinsoft.pl
Zgoda. można sprawdzić, zerkają na tunel środkowy (między nogami kierowcy a pasażera) - pod przełącznikami klimatyzacji itd. Po odczepieniu tapicerki będzie widać centralkę (albo jej brak - jak u mnie, niestety- to jest podobno czujnik przyspieszenia bocznego, czy jakoś tak to się nazywa...
- - - Updated - - -
Tak samo podobno nie wszystkie miały tę kontrolkę z trójkątem. Podobno w niektórych modelach z VDC działanie systemu jest sygnalizowane właśnie przez kontrolkę ASR (koło z kamyczkami).
Za centralką poduszek?
Czyli to:
![]()
Ostatnio edytowane przez drift-r ; 17-12-2012 o 00:15
Tak. Zazdroszczę Ci. U mnie pusto (no chyba, że to nie Twoje zdjęcie![]()
Zdjęcia akurat wstawiał bubu321 w innym temacie. U siebie nie zwracałem uwagi gdy wymontowywałem centralkę AirBag ale u mnie system VDC raczej jest bo przy słabym akumulatorze rzuciło mi błędem VDC oraz ostatnio poczułem jego działanie więc powinien być![]()
A masz tę kontrolkę? poza tym możesz sprawdzić podpinając komputer (sprawdzając wersję ASR itd.)
Muszę jutro (a w zasadzie to dziś) sprawdzić.