Po zapoznaniu się z doświadczeniami kolegów dochodzę do wniosku,że najlepiej na zimę mieć 17'' a na lato 18".
Póki co jeżdżę na 16" i zdarza się szurnąć tu i ówdzie.
Po zapoznaniu się z doświadczeniami kolegów dochodzę do wniosku,że najlepiej na zimę mieć 17'' a na lato 18".
Póki co jeżdżę na 16" i zdarza się szurnąć tu i ówdzie.
O tak, 16" to są kulaśne fele na polskie drogi (zwłaszcza koleiny). Przymierzam się po zimie na zakup 17", bo mam już dosyć objawów zatrzymania pracy serca przy tych odgłosach.Ale jest jeden wielki plus 16", po autostradach jak odkurzacz zasuwa.
![]()
Wrocław - u mnie 17" alu opony 225/50 zero problemu , tylko wysokie krawężniki mijam z dalekaprogi w galeriach i na osiedlach nie sprawiają problemu dla zderzaka ani podwozia
ja mam 16' i to największa lipa jest, nie dość że nijak ma się ten rozmiar do 159 to u mnie w mieście na najniższym możliwym krawężniku i tak szoruje spodem...najlepiej wsadzić 19może kiedyś się mi to uda zrealizować
)
Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???
Latem na 17" problemu nie ma. Na zime mam 16" ( i tu lepiej miec 17 cali na caly sezon, a zwlaszcza na zime )
Garby - trzeba brac ostroznieGalmoki i inne taki, bez problemu, zjazdy i wyjazdy z parkingow podziemnych takze. Inne Ferrrrarrri, Porszaki itp tez zwalniaja
![]()
ja nie mam problemow z 16" ale widze ze wszyscy w kolo maja.Proste pozmieniajcie sobie.Bedzie 3-4 mm wyzej??
Ostatnio edytowane przez BURATINO ; 29-12-2012 o 19:06