Dzięki wielkiezdjęcia pojawią się w tym tygodniu. Teraz wymalowałem kolektor, czekam aż wyschnie i biorę się za skręcanie całości.
Dodam także, że z nudów pomalowałem śruby od pokrywy, bo lekko zardzewiały i musiałem coś z tym zrobić, wiec prysnąłem je na złoty kolor i nawet ładnie się to komponuje z napisami![]()
No Tytanowy nieżle odpicowujesz bryczkę ja mam tylko czerwone napisy.
- - - Updated - - -
Ale też bardzo ładnie wyglądają!
Bardzo się cieszę że tak dbasz o bellunie wiem że mieszkasz cholernie daleko od małopolski to drugi koniec Polski ale my użytkownicy 164 musimy się trzymać razem i na pewno kiedyś się spotkamy na jakimś zlocie!
- - - Updated - - -
A co do fotek zamierzam się porobić ale teraz zima,śnieg brudne auto wstyd robić.
- - - Updated - - -
Jeszce mój mąż podczas wymiany termostatu polał silnik płynem chłodzącym trzeba go umyć ,jak to zrobi będą fotki.
Bardzo sobie radośnie poradziłeśa się stresowałeś
Wygląda jak na razie super . Warto się pobawić trochę w takie odmłodzenia bo to daje kupe satysfakcji jak się widzi właśnie takie efekty. Tylko rzeczywiście w przypadku jakiegokolwiek malowania bardzo dużo uwagi trzeba poświęcić przygotowaniu powierzchni, żeby potem nie płakać
![]()
Trzymam za słowo !na pewno się spotkamy, przyjdzie sezon, jakiś zlocik to chętnie podjadę.
Co do brudu, to nie martw się.. u mnie również go pełno. Czekam na wiosnę i porządne mycie oraz woskowanie
Dzięki Dajmond. Starałem się, żeby jakoś to wyglądało, chciałem troszkę "ożywić" komorę silnikową i szczerze to bardzo mi się to podoba. Co do satysfakcji, to taaak... Czuje ogromną, że zrobiłem coś, co poprawiło wygląd i nadało barw nudnej szarości
Z Dobrą godzinę szorowałem wszystko w wodzie z płynem, potem 2 godziny szlifowania i odtłuszczania, także mam nadzieję, że to wystarczy
Pozdrawiam i dziękuje jeszcze raz za miłe słowa.
No i tak obiecywałem, zdjęcia pomalowanej i zamontowanej całości z komory silnikowej (oprócz tej dolnej osłony od silnika)
Dolną pokrywę pomaluje na wiosnę jak zrobi się cieplej, oraz wszystko dokładnie wyczyszczę, wiec na razie nie zwracajcie uwagi na brud.. Po prostu ręce odmawiały już posłuszeństwa. Wszystko odkręcałem i montowałem na mrozie, więc i tak dobrze.
No powiem tylko jedno szacun!
- - - Updated - - -
Z tego co widzę wirus Belli zaatakował Cię na maxa!