piękne to jest !!! chce to mieć :!: :!: :!: :!: :!: :!: :mrgreen:
piękne to jest !!! chce to mieć :!: :!: :!: :!: :!: :!: :mrgreen:
Ja ciągle nie mam odpowiedzi na maila z Holandii :-(
Może ktoś już wie co jest potrzebne do tego zestawu?
Sam adapter to jedno, ale jeszcze jakiś czytnik uniwersalny musi być.
Czekam na jakieś info.
z tego co rozumiem to rogger nie chętnie dzieli się swoim patentem, co innego się nim chwalićWysłałem mu PW na youtube z bardzo miłą treścią zachęcającą do pomocy. Teraz są na etapie podłączenia Car TV tylko ze jest za drogie i coś chłopaki kręcą, mam znajomych holendrów ze szkoły btw, spróbuje odnowic znajomosci i przetłumaczyc teksty z forum
" I was on holiday these last 2 weeks. I emailed RichT yesterday. I didn't receive any other request from users of this forum. Normally I reply the same day. "
to jest jego cytat z forum, jeśli nie odpowie szybko to znaczy ze olał![]()
poszedłem tropem rogier166 i tak tez wpisałem w wyszukiwarce i okazuje ze ten temat jest przerabiany od 2005 roku a zaczynali od kabla rgb duzo informaci jak przez ten czas modyfikowali to wszystko ale mój angielski jest na poziomie zero wiec niech ktos zkolegów którzy sobie radza z angielskim niech tez przerobia temat moze wy tam wyczytacie co zostało zrobione ze uzyskali taki efekt
daj kolego linka do tych obcojęzycznych informacji :-)
jestem mega zainteresowany, jak trzeba tłumaczyc to rzucaj txt.
no dobra napisałem moim koślawym angielskim do gościa i zobaczymy co powie jak odpisze oczywiście.
I Saw your movie with ICS Alfa Romeo 166. My name is Lukas and I have alfa 166 and I represent Polish club – www.alfaholicy.org It is many alfaholics. We are delighted with it what saw at your movie. Your ISC upgrade is GREATE !!! Many of us wants to have it and we know that the knowledge costs. You have the ready solution, or maybe ready device, installation? We think that your project is really good. We propose the cooperation: you build plug and play installation and we buy it. You can earn and make happy on first thing. Please help us J
I am greeting Lukas.
to tyle z mojej angliszczyzny![]()
Nie no angielski pierwsza klasa, mucha nie siada, także czekamy na miejmy nadzieję szybką odpowiedź.......:]
come on, i mean, HOW hard can it be ! niech nam da poprostu schematy i poradzimy sobie sami !![]()
blackalfa166 wpisz w google rogier166 i masz wszystko jak na tacy podejrzewam ze ci sie troche zejdzie zanim poczytasz wszystkie posty na ten temat a link nie jest potrzebny bo byłoby ich za duzo gosciu udziela sie na na róznych forach nawet z czechami pisze z reszta z polakami tez![]()