Ja polecam regeneracje w Rzeszowie Firma Turborzeszow szybko i solidnie samochód zostawiłem jednego dnia wieczorem na drugi dzień w południe był gotowy do odbioru. A odnośnie Mielca to cały mielec słynie z regeneracji jest tam pewnie z 15-ście firm a z tego co się orientowałem to dwie by znalazł którym nie bał bym się zostawić samochodu.
Kolego Mateusz218a, jakbyś przeczytał cały wątek to byś wiedział że kolega kusior007 turbo już zregenerował i dzisiaj je montuje. A szybkość nie zawsze idzie w parze z jakością.
U mnie też odmę można wyciągnąć bez większego problemu , więc może w 2.4mjet tak ma być. Z odmą nie miałem problemów odpukać.
dawno temu i nieprawda: 33 1.8td rosso - 146 1.6ts nero - GTV 1.8ts nero - 156sw 2.4Jtd nero - 156sw 20v grigio luce di amalfi - GT ts blu chiaia di Luna - 156sw 20v grigio metalico - 166 Jtd cf3 nero volcano - 166 2.5V6fl - 159fl sw jtdm 16v grey indigo
Czy po założeniu turbiny trzeba od nowa jakieś nastawy robić, ciśnienia doładowania?
Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2
Wyciągnąłem również zaślępkę od zaworu egr, przejechałem się kawałek i auto jedzie jakby bez turbo,zero reakcji na gaz, czy to czasem nie przepływomierz??
fuck!!!!
Ostatnio edytowane przez kusior007 ; 31-01-2013 o 21:10
"What We Do In Life, Echoes In Eternity"
u mnie tez wystąpil problem "braku reakcji na gaz" do ok 3 tys obrotów tylko że u mnie akurat po czyszczeniu egr, po zaślepieniu jest troche lepiej ale nie do końca a przepływomierz wymieniłem na nowy ale nic to nie zmieniło w tym temacie - w każdym razie trzeba go sprawdzić. z tego co sie zdązyłem za orientować przyczyn może być wiele...