Jakiego trolla ? Zapytałem się z ciekawości skąd tak niska cena Alf, to tylko jedna osoba mi rzetelnie odpowiedziała, a reszta zaczęła mi docinać, brak argumentów ?
Do kolegi abezus: pokazałeś auta z przebiegami ok. 100tyś, to są perełki, wiec ich ceny są "wysokie", mi chodzi o o normalne egzemplarze 200tyś-300tyś.
Dajcie linka do kilku alf z przebiegami 500tyś i więcej bo takie "widziałem kiedyś" to każdy może napisać (passaty, a4 czy a6 można znaleźć bez problemu chociażby na mobile.de)
Wypowiedzi szkodnika nawet nie komentuje bo po stylu pisania widać, ze to gimbaza.
Jeśli chdozi o to, że 2.4jtd robi po 600tyś to jeśli rzeczywiscie tak jest to i tak żaden wyczyn jak na diesla v6. Felerne 2.5 tdi V6 też po tyle robią, a są jednym z najwieksych niewypałów koncernu (sam takiego diesla widziałem, 650tyś przebiegu w b5).
Ostatnio edytowane przez myszoskoczek ; 07-02-2013 o 10:32
Ostatnio edytowane przez marek230482 ; 08-02-2013 o 18:11
Zgadzam sie z Tobą marek,wrzuc mi tu z 6-10 linkow z audi bądź passatem 2.5tdi v6 które ma 600tys km bez remontu plus wrzuc mi z 5-6 waszych 1.9badz 2.0tdi które mają 500tys bądź powyżej bez remontu,ja chętnie zobaczę ,CZEKAM NA NIE MADRUSIU,a i radzę poczytać o 2.4jtd bo ma ona 5 garów i nie w układzie v
Nie muszę mieć pojęcia o silnikach alfy bo padlinami się nei interesuje, wchodzę tu tylko na giełdę forumową bo pośmiać się idzie jak ludzie się użalają jak to nei mogą kilka miesięcy alfy oddać za grosze
btw: po powyższych postach wszystko się wyjasniło. Nikt mi nei wyjaśnił dlaczego Afly są g**no warte w całej europie, nikt nie podał alf z przebiegami powyżej 500tyś, wstyd też było pokazac po ile 166 chodzą![]()
Ostatnio edytowane przez myszoskoczek ; 07-02-2013 o 20:12
Dawaj linki cwaniaku ,a nie głupoty pieprzysz ,widzę że dupy dałeś,gadales że vag robi spokojnie 500-600tys km a dowodów nie masz,idz dalej uprawiaj pole,zaraz sie sezon zacznie to będziesz mógł swoim audi 2.5tdi orac pole,tyle w temacie,dziękuję dowidzenia
To dobry pomysł zalogować się na forum jakiegoś vaga. W sumie tyle czytałem wypowiedzi tamtych przychlastów (nawet są na tym forum motywy). A przecież można założyć tam konto i łacha drzeć z "wurst myt kartofeln"![]()
myszoskoczek ale ciotowaty nick)))czekamy na te linki
![]()