Strona 3 z 9 PierwszyPierwszy 123456789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 87

Temat: Stałe zniżki dla ALFAHOLIKÓW !

Użytkownik Ogier Avatar MrCryway
    Mieszka w
    Śląsk
    Auto
    AR 156 2,4 JTD

Domyślnie

Cytat Napisał Avari Zobacz post
    Czyli już wiadomo bocian kupił dział

A tak na serio w pewnym sensie to Bocian ma rację poczekamy i zobaczymy. Każdy narzekać może trochę lepiej trochę gorzej
    No racja racja.. To dopiero start więc nie możemy się spodziewać cudów. Powiem tak. Projekt dobry, ale do dopracowania. Na jakim oprogramowaniu postawiony jest ten sklep ? Bo nad jego grafiką, funkcjami, rozłożeniem okien i bannerów również trzeba nieco popracowac.

Użytkownik Alfa i Omega Avatar zales00
    Mieszka w
    Siedlce/Parczew
    Auto
    AR 147 1.9 JTD 2003r.

Domyślnie

Cytat Napisał bocian Zobacz post
    dajmy troszkę czasu na rozbujanie interesu
    może to tylko start ujowy ale finisz będzie ok

poleciłbym taką samą głowę która potrafiła aż tyle wynegocjować na forum do zbijania cen u dostawców zastosować i będzie miód ( zakładając oczywiście przyzwoita marżę )

czas i życie pokaże czy będzie dobrze
    podpisuje się pod tym dwoma kończynami.

Litości... ktoś otworzył biznes, chce owocnie współpracować to trzeba dać mu szansę. Wiadomo że każdy patrzy na swój portfel tylko i wyłącznie, ale łatwiej jest krytykować niż coś zorganizować. Jeśli sprzedaż się będzie nakręcać dostawcy też dadzą lepsze ceny i koło się zamknie...

Mieszka w
    Śląsk
    Auto
    AR 156 2,4 JTD

Domyślnie

zaless00 Owszem, ale otwierając własny biznes w kierunku Handlu, trzeba dokładnie zbadać rynek, zapotrzebowanie produktów i cen. Nie można robić takich rzeczy na już bez dokładnego planu, przemyśleń i statystyk. W tym przypadku niestety przebicie Cen jest zbyt duże aby na tą chwile miało to ręce i nogi.

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    WPR
    Auto
    AR 147 1.9 JTD 115 2001

Domyślnie

Pomyślcie też nad pozycjonowaniem waszej strony, bo jak na razie główna 'baza' potencjalnych klientów to moim zdaniem właśnie to forum. Również myślę, że z dobrym marketingiem i PR'em za jakiś czas 'otworzą się wrota' do niższych cen z hurtowni co przełoży się na niższe ceny dla klientów. Moim zdaniem jeśli zdecydujecie się(w miarę możliwości) obniżyć ceny do tych najbardziej konkurencyjnych zdobędziecie wielkie grono stałych klientów, którzy sami będą robić wam reklamę. Poczekamy zobaczymy.

Użytkownik Embrion
    Auto
    Wiele różnorakich ;-)

Domyślnie

OK. Przyznajemy Wam rację, nie wszystko jest tak jak być powinno. Chcieliśmy wystartować jak najszybciej i teraz są tego efekty, ale tak jak już pisałem wcześniej, nie wszystkie "kwiatki" da się wyłapać samemu, dopiero szersze grono odbiorców może w tym pomóc, za co serdecznie dziękujemy.

Do końca miesiąca powinna pojawić się możliwość używania kodów rabatowych. Tutaj niestety nie zależy to od nas, tylko od firmy która projektowała stronę. Na marginesie dodam, że jej właściciel też jest jednym z Alfaholików ;-) A okazało się to długo po rozpoczęciu współpracy.

W tym tygodniu lub najpóźniej w przyszłym pojawi się oferta dla starszych modeli (155,164), w przyszłości możliwa także Alfa 33.

W tym tygodniu ruszy również z kopyta nasz fanpage. A wraz pojawią się konkursy z nagrodami (nie tylko konkurs na foto miesiąca, który zostaje utrzymany).

I teraz pewnie najważniejsze. Dajcie nam czas do końca miesiąca na poprawienie cen. Przy tworzeniu oferty staraliśmy się mieć ceny trochę niższe, niż największy sklep w internecie, "Ten Którego Nazwy Wymieniać Nie Wolno" ;-). Na allegro patrzyliśmy dość rzadko. W każdym razie obniżka cen powinna zbiec się z uruchomieniem systemu kodów rabatowych. Do obniżki pójdą na pewno układy hamulcowe z TRW, oraz łożyska (RUVILLE, SKF, FAG). W razie jakiś sugestii co do cen, zapraszamy do kontaktu na info@3oto-czesci.pl. Na forum łatwo przeoczyć niektóre posty.

Dostaliśmy dużo głosów, że brakuje w naszej ofercie olejów klasy Premium (MOTUL, LIQUY MOLY, VALVOLINE). Postanowiliśmy na razie wprowadzić do oferty MOTUL, można się go spodziewać do końca tygodnia. W razie jakiś dalszych sugestii co do olejów, również zachęcam do pisania, na wyżej podanego maila.

Użytkownik Znawca Avatar Tytanowy
    Mieszka w
    Iława
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9 8V

Domyślnie

Cytat Napisał 3oto-czesci.pl Zobacz post
    W tym tygodniu lub najpóźniej w przyszłym pojawi się oferta dla starszych modeli (155,164)
    Panowie, trzymam za słowo i wszyscy tutaj forumowicze są świadkami

Cytat Napisał 3oto-czesci.pl Zobacz post
    Dostaliśmy dużo głosów, że brakuje w naszej ofercie olejów klasy Premium (MOTUL, LIQUY MOLY, VALVOLINE). Postanowiliśmy na razie wprowadzić do oferty MOTUL, można się go spodziewać do końca tygodnia
    Malutki plus za ten MOTUL, szkoda że nie ma LIQUI MOLY, bo jednak na tym bardziej mi zależy niż na Motulu. Ale pomału mam nadzieję,że wszystkie w/w pojawią się w ofercie.

Mieszka w
    Śląsk
    Auto
    AR 156 2,4 JTD

Domyślnie

No i teraz to brzmi rozsądnie. W takim wypadku zapisuje Sobie adres sklepu gdyż w ciepłe dni najdą mnie większe zakupy

Użytkownik Alfa i Omega Avatar zales00
    Mieszka w
    Siedlce/Parczew
    Auto
    AR 147 1.9 JTD 2003r.

Domyślnie

Nawet jak komuś wydaje to się jeszcze niedopracowane i mało atrakcyjne to przedsiębiorca wyraża chęć współpracy, którą forumowicze mogą dopasować niejako pod siebie (asortyment olei, może trudno dostępne części [np zauważyłem pompkę do spryskiwacza w jakiś groszach]). Zgadzam się że wszystko muszą poprzedzać badania i dokładne plany, ale też od czegoś trzeba zacząć. Ten segment uważam za całkiem trafny jeśli będzie odpowiednio kierunkowany. Sorry... może jestem zbyt empatyczny a rynek jest rynek... sam uczestniczyłem w bardziej udanych i mniej udanych biznesach... uczyłem się na własnych błędach dlatego podszedłem do tego bardziej długofalowo i wierzę w pozytywny rozwój współpracy.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Sebek2442
    Mieszka w
    Mistrzewice
    Auto
    147 1.9 JTD

Domyślnie

To dopiero wszystko ruszyło, a rozkręcić i dobrze wszystko wprowadzić wymaga czasu bardzo dużo czasu, dajmy im czas do końca tygodnia niech na spokojnie sobie wszystko ustawią wprowadzą sprawdzą ceny i potem będziemy komentować,sugerować itd.

Ceny Cenami jedno bedzie tańsze drugie droższe jak wszędzie ale najważniejsze żeby dało sie dogadać i uzgodnić dobrą cenę ale to już zależy od woli prowadzącego sklepu

Użytkownik Romeo Avatar Avari
    Mieszka w
    Włodawa
    Auto
    AR 147 2003r 1,9JTD 115KM

Domyślnie

Wielki plus za to że się starają i zmieniają po naszych sugestiach co trzeba