Wałcz o swoje a ja chętnie zobaczę jak sprawa sie skończy. Z kad jesteś ?
Wałcz o swoje a ja chętnie zobaczę jak sprawa sie skończy. Z kad jesteś ?
Sama piszesz ze w razie olania sprawy i sprzedazy auta takiego jakim jest teraz bedziesz w plecy ok 5tys zl - wiec sporo do stracenia jest. W takim przypadku moze warto polozyc na stol gotowke dla ludzi ktorzy znaja przepisy , kruczki itp i ktorzy to pomoga odzyskac wtopiona kase ? Nawet gdyby ostatecznie wyszlo ze koszta pochlona dajmy nawet 4tys. i tylko tysiac zl mniej bys byla w plecy to jak dla mnie sama satysfakcja udupienia oszusta bylaby warta tego
Jutro idę do Rzecznika Praw Konsumenta o czym się dowiedziałam, że bardzo dużo może zdziałać.
Fakturę wystawił na 4500zł. Czyli Urząd Skarbowy bardzo chętnie się tym zajmie.
Mam nadzieję, że nie potrwa to długo, ponieważ mam taką pracę, że auto jest mi niezbędne.
Ze Szczecina
Prawo teraz stanowi tak, że to on musi mi udowodnić, że to stało się z mojej winy. A Szpachel na całej blacharce niestety jest nie od dziś
Ogłoszenie w którym jest napisany, że pojazd jest w 100% sprawny (a nie jest) oczywiscie posiadam. O bezwypadkowości i o działających poduszkach jednie słyszałam w obecności chłopaka i jego mamy.
Będę informować kolegów na bieżąco. Może coś zdołam zdziałać. Życzcie mi szczęścia jutro w Urzędzie Miasta.
Ale tobą też!, jak udowodnisz ,że wiecej zapłaciłaś? ale próbój go jakoś podgryźc ,pismo z kan. adwokackjej o zwrot częsci kwoty. Przegląd podbił pewnie kumpel -2 pismo z pytaniem dlaczego dopuscił do ruchu niesprawny samochód, pytanie czy taki był, bo szpachla to jedno a dopuszczenie do ruchu drugie.
Ostatnio edytowane przez bonzaj ; 22-04-2013 o 06:44
Jaki szpachel na blacharce? Szpachla, szpachla, szpachla i tak 100 razy sobie napisz.
Alfa Romeo rządzi i wymiata na ulicach świata. Gniecie diesle i auta D.
Alfa Romeo 155 2.0 16V TS '97 - była
Alfa Romeo 156 2.0 16V TS '98 - była
Renault Laguna III 2.0 T '08 - była
Dodge Caliber 2.0 CVT '07 - był
Renault Laguna 2.0 dCi '12 - jest
Lancia Delta 1.4 TB '09 - była
Alfa Romeo GT 2.0 JTS '04 - jest
z tą fakturą to strzeliłaś sobie trochę w kolano.Chyba,że jest napisane,że dajesz Twoje auto warte xxxx plus 4500zł,jeśli kwota jest określona na 4500 w sumie to będzie twardy orzech do zgryzienia.
no i jak sprawy się toczą Mamucik?
powodzenia , mam nadzieję , że ta cała sprawa nie zmieniła Twego nastawienia do Alfy a gnoja z komisu trzeba u....dolić , trzymam kciuki !