Olej to jest jak nowy czyściutki , płynu chłodniczego nie ubywa, jak wyczyścić tą odmę ? po świętach wybiorę się do mechanika ,
Olej to jest jak nowy czyściutki , płynu chłodniczego nie ubywa, jak wyczyścić tą odmę ? po świętach wybiorę się do mechanika ,
Jak tak będziesz ją ciorał po obrotach na zimnym silniku, to nie wróżę jej długiego życia...
Na filmiku jak dla mnie kopci na niebiesko, a skoro już na luzie tak kopci, to wolę nie wiedzieć co się dzieje przy dawaniu w palnik pod obciążeniem...
Do tego klekocze jak moja tempra z padniętymi panewkami.
"Nie boje się kogoś kto trenował 10000 kopnięć, boje się tego kto 10000 razy trenował jedno kopnięcie..." - Bruce Lee
Piękna bella nie znosi gazu i tyle ;p
zrobiłem 80 km i oleju nic nie ubyłoi skąd ten dym?
Myślę, że nie ma co dumać, tylko po świętach na diagnozę do mechanika, bo brzmi i kopci tragicznie![]()
no tak ale te mechaniki eh kasa kasa kasa ... jeszcze żeby coś z tego wyszło..
Płacz i płać....
Dziś wymieniłem świece 4 większe na zamienniki bosh i 2 mniejsze na ngk platium bo na drugie 2 mnie nie było stać na razie , auto lepiej chodzi lecz go jeszcze troszkę zamula lekko może to od tych dwóch swiec te świece duże były wypalone strasznie .
sprawdż parownik od gazu może masz nieszczelną membranę i pobiera ci trochę płynu.połącz przewody wodne i pojeżdzij na benzynie