ganinex Gliwice 300pln bez 2- 3 złoty, świeże info bo miesiąc temu robiłem
potwierdzam, wątpliwości budzi tylko jakość "przeglądu".
Mi wpisali do wymiany czujnik ciśnienia oleju (pocił się) sugerowany koszt 200 zł - real: czujnik oleju kosztuje 700+2000 robocizna. Ciekawe czy za 200 mi wymienią - mam na to papier.
Skasowali błąd I biegu wentylatora (podobno to standardowy błąd !!!!) o wg nich wszystko OK !!!! real: wentylator startował po uzyskaniu wysokiej temp od razu na II biegu. Powód - przetarty kabel w wiązce spowodowany niechlujstwem w Ganinex Katowice !!!
Lepiej jechać na takie sprawdzenie do prawdziwych lokalnych fachowców od "włoszczyzny" a w ASO (w którym było serwisowane) uzyskać historię serwisową.
Za 300zł będziesz miał wtedy prawdziwą kontrolę stany auta.
Z mito na rynku faktycznie krucho, sam poluję na 1.4 155KM.
Dopóki samochodu nie obejrzysz to trudno namawiać do zakupu, wg mnie może być niezła wtopa. Te Mito to uboższa wersja Progresion która nie miała chromów ani dyfuzora. Pewnie jest po konkretnym dzwonie skora cena tak niska.
Nie ma co się łaszczyć na kilka tysięcy i lepiej poszukaj krajowego auta gdzie będziesz mógł sprawdzić historię serwisową i wiedzieć że nikt cię nie oszukał....Ja bym Ci polecał benzynę TB155 KM, konkretnie jeździ, diesel do tak małego auta średnio pasuje. Salonowe TB 155 da się znaleść, trochę się ich sprzedało![]()
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
panowie wkrotce wystawie swoje 155 km pelna wersja bez skory czyli xenon telefon itp.....czekam az skonczy sie ta cholerna zima i usprzatne w srodku przebieg juz prawie 100000 tys rocznik 2008 orginalny lakier........wkrotce zapraszam (-=
Nie wiem jak to jest mozliwe ale to auto faktycznie jest jak nowe. Ani ryski, pachnie nowoscia. Wszystko dziala, nie ma absolutnie zadnej rzeczy do ktorej moglbym sie przyczepic. Ogladalem je przez 5h. Bylem u jakiegos mechanika i w aso wczoraj zeby go sprawdzili. Zadnych bledow. Od spodu sucho, wszystko co widac oryginalne i nie ruszane. Potwierdzone niezaleznie w dwoch miejscach... Kupilem![]()
No to gratulacje i życzę, żeby się dobrze jeździło. Wrzuć jakieś zdjęcia i daj znać jak się sprawuje![]()
Grzes,
No to gralulacje za determinacjeSzerokiej drogi zatem i przedstaw belle tam gdzie trzeba
Chcialem jeszcze napisac ze w Bydgoszczy jest znana w pewnych kregach Ital Performance ktora jak nazwa wskazuje na wloszczyznie tez sie zna. Ale juz chyba nie trzeba![]()