Z uszczelką nie ma żadnego problemu koszt 15-20zł za sztukę, dostępna 1-2 dniNapisał FlaY
. Z pozostałymi częściami również nie ma problemu!
Ładniutka zabawka, ale osobiście bym bardziej widział tam jakąś V-keDD
Z uszczelką nie ma żadnego problemu koszt 15-20zł za sztukę, dostępna 1-2 dniNapisał FlaY
. Z pozostałymi częściami również nie ma problemu!
Ładniutka zabawka, ale osobiście bym bardziej widział tam jakąś V-keDD
pikero trzymam kciuki, piękne, rasowe autko.
Alfa RWD https://www.facebook.com/AlfaRWD
tzn nastawiałem się rzeczywiście nad zakupem q4 bądź delty hf ale na wiosnę wtedy miałbym dużo większe pole manewru jeżeli chodzi o kasę.... teraz średnio... zobaczymy powiem że trochę dałem a cena minimalna nadal nieosiągalna heheh ...
pikero jeśli sprzedający jest prawdziwym alfista to pewnie sie dogadacie![]()
AR 155 1.8 8V & AR 156 2.5 V6
ja nie moge z goscia..... no jak takiego nie lubic?Włosi przysłali nam te swoje zarazki razem z pierwszym transportem Fiatów.........................
To nasze narodowe zapatrzenie w Volks- wageny i BMW to nic innego jak uwielbienie ofiary do kata. W 1939 r. wjechali tymi swoimi nudnymi samochodami i motorami do naszego kraju krytego strzechą i uwiedli nas tym swoim benzynowym "starwarsem" na długie lata. Efekt jest taki, że bezrefleksyjnie ufamy niemieckiej potędze do dziś.
Wyjątkowy amator kiszeniaków musi się skusić na ten samochód.
Jeżeli to auto królika, 'miłośnika' i idzie do żyda, to wietrzę w tym spoooore problemy.
Może się okazać, że auto jest na granicy życia.
A o to w alfie nie trudno.
Biorąc pod uwagę ciężkie warunki życia tego auta (CH), to spodziewałbym się wszystkiego.
w sumie też zastanawiam się z jakiego powodu można sprzedać q4 .... Może okazać się że auto jest na granicy życia jednak wtedy towar nie będzie zgodny z opisem w aukcji ... i zwyczajnie ktoś go nie zakupi.... pozostanie wycieczka i nieprzyjemny posmak ...Napisał J@rek
a co to kiszeniak ????
Nie da się ukryć, że jest sporę ryzyko kupując auto na odległość.
Ale czemu myślicie w ten sposób :?:Napisał pikero
To już nie można sprzedawać zadbanego samochodu :?:
:shock: :roll:Napisał J@rek
Sam mam Alfę ze Szwajcari. I nie bardzo wiem co możesz mieć na myśli "ciężkie warunki życia" :?: :roll:
uwarzam zeauta ze szwajcarii sa bardzo zadbane w przeciwienstwie np do niemieckich