Ja jesienią co prawda nic nie znalazłem, ale za to straciłem- coś zjadło mi peszel i kable do bocznego kierunkowskazu. Sprawcy nie złapano, kable naprawiono. Ale jak to coś wlazło pod nadkole tego do dzisiaj nie wiem...
Ja jesienią co prawda nic nie znalazłem, ale za to straciłem- coś zjadło mi peszel i kable do bocznego kierunkowskazu. Sprawcy nie złapano, kable naprawiono. Ale jak to coś wlazło pod nadkole tego do dzisiaj nie wiem...
Mi jakieś zwierzątko przegryzło przewód od turbinyEfekt był taki, że auto było słabsze, za to wydech fajnie było słychać - "Przypadek matka wynalazków" hehe
Kiedyś brat mój przewiózł kota,który przejechał się 60km
Dodano po 5 minutes:
Kiedyś brat mój przewiózł kota,który przejechał się 60km![]()
Ostatnio edytowane przez Koka7er ; 07-04-2014 o 17:57 Powód: Dodano
Dzisiaj dzięki kunie, łasce lub innej tchórzofretce nie dotarłem do Marcina na nowy soft
Odpaliłem autko i przejechałem ok.15km po czym z maski zaczął się wydobywać dym, szybko się zatrzymałem -podnoszę pokrywę a tam fontanna z paliwa. Przegryziony został wąż od filtra paliwa do silnika. Dziwne dla mnie, że samochód przez ten czas zupełnie nie tracił mocy ani nie było czuć zapachu paliwa. Zadzwoniłem do ASO i czas oczekiwania na przewód to 4 dni - nie ma Polsce, trzeba sprowadzać z Włoch.
Obecnie problem rozwiązał mi warsztat ubezpieczyciela. Zamontowano dwie obejmy i nowy wąż - niewiem czy to nie lepsze jak oryginałFoto poniżej.
Dlatego mam pytanie co można zamontować po maską żeby odstraszało zwierzęta?
![]()
Latem zeszłego roku jakiś futrzak zostawił pod maską belli wędzoną rybkę, było to w piatek ,więc rybka jak znalazł...
Po jej usunięciu zwierzak zemścił się wygryzając dziury w wygłuszeniu maski ...
![]()
Ciekawy zbieg okolicznościWęgorz znalazł pod maską makrelę
ja w Nowy Rok miałem podobną "akcję" kuna pożarła kabelek od temperatury turbiny. Silnik w trybie awaryjnym maks 2500 obr i 60km/h. Na szczęście "ze szwagrem" znaleźliśmy obgryziony kabelek i na sztukę połączyliśmy, potem sprawę już po Bożemu załatwił mój elektryk
cieszyłem się, że tylko to bo jakby zabrała się za wiązkę główną... Wolę nie myśleć
![]()
http://joemonster.org/filmy/60556/Co...byly_to_srubki
a tak mi się skojarzyło z tym postem
Witam, a nie macie koledzy jakiegoś sprawdzonego sposobu na odstraszenie "zwierza" od maty wygłuszającej tej pod maską? Zastosowałem środek kupiony w markecie i kuna nadal odwiedza moje auto :-/
Wysłane z mojego LT30p za pomocą Tapatalk 4
Hehe to zdjęcie z rybką jest superJa na szczęście takich przygód nie miałem, co prawda idąc rano do samochodu widziałem uciekającego spod niego szczura ale jakichś większych akcji nie przeżyłem
![]()