To może być 18:00 tak jak pisał Zarazek na parkingu za Shellem na ul. Kresowej, mniej więcej na wysokości Salonu Mersedesa jest taki parking, można się tam ustawić. Kto chętny niech wpada pogadać![]()
To może być 18:00 tak jak pisał Zarazek na parkingu za Shellem na ul. Kresowej, mniej więcej na wysokości Salonu Mersedesa jest taki parking, można się tam ustawić. Kto chętny niech wpada pogadać![]()
18 dziś czy 18 jutro??? bo jak jutro to wpadnejak dziś to już troche za późno...
Bocik, Ty jeszcze sie z tą skrzynią męczysz?? moje sprzęgło to sie już dotarło![]()
Conspir tak to jest jak człowiek jest upierdlliwie dokładny. Rozebrałem skrzynię na czynniki pierwsze i teraz ją składamCiekawie czy 6 bieg uda mi się dorobić
![]()
Ja jutro również będę na 18:00 Zapraszam wszystkich, mam nadzieję że uda się zebrać z czasem jakąś większą grupkę Alfistów![]()
Jeśli dalej taka pogoda będzie to chyba nie ma sensu się spotykać?
Jak do 17 będzie padać to idę na piwo :-P
Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2
Teraz przestało juz padać więc myślę że nie bedzie żle![]()
Na razie nie pada i mam nadzieję, że tak zostanie do 18.00![]()
obecnosc zaliczonado zaś...
Do następnego. Ja z kolegą Feuerlandem spotykam się w przyszłą sobotą w tym samym miejscu. Ps. Ciekawe, czy będzie ten sam wiejski grajek z BMW serii 3 jako oprawa muzyczna imprezy?![]()