Jak zamontujesz to daj foty - okropnie jestem ciekaw efektów, no i podaj całkowity koszt takiej operacji
Jak zamontujesz to daj foty - okropnie jestem ciekaw efektów, no i podaj całkowity koszt takiej operacji
156 Sportwagon 2003 1,9 JTD 8V 115 km - zostałem ALFAHOLIKIEM
Chętnie odkupię od Ciebie uszkodzona lampę
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
a tam będziesz odkupował - ja ci DAM ( tylko nie pamiętam jaka strone mam i chyba nawet nie bardzo uszkodzona )Napisał piotriix
Tak to wygląda teraz, czyli przed wymianą. Nawet nie miałem czasu umyć samochodu. Zresztą, pogoda teraz taka, że wjechał bym tam gdzie zrobione jest to zdjęcie i Alfa była by tak samo brudna ...
![]()
W 159 jest przełącznik przy reflektorach, dzięki któremu zmienia ustawienie na ruch lewo bądź prawostronny, może w 156 tez tak jest.Napisał andro34
Pzdr
A tak to wygląda dzisiaj
![]()
Koszty:
1. Wymiana z regulacją = 80 zł (mozna zrobić samemu z wyjątkiem regulacji)
2. Przeróbka lamp z przesyłkami = 482 zł
W moim przypadku doszła konieczność dokupienia lampy, a że nie chciałem na tydzień zostawać bez auta, to kupiłem dwie i dałem obie do przeróbki.
OOO - grubo ! Zaje... to wygląda
Mam pytanko czy przerabiał ktoś lampy po FL ?
Ale naprawdę wato. Świecą rewelacyjnie. Zaryzykowałbym nawet stwierdzenie: Jak ja mogłem do tej pory jeździć z normalnymi światłami?Napisał J.A.N
Odświeżę nieco temat związany z tym ustrojstwem zwanym reflektorami DEPO (srepo) w 156 -
dzisiaj zauważyłem że klosze strasznie się grzeją, czy to normalne :|?:
Syf z drogi zafajdał lampy a że klosze były gorące to wysechł i zrobiła sie skorupa
to jest standard.Napisał J.A.N
Pozdrawiam.
- Rafał