Pany, a może pojawita się 29.03 o 16:00 pod Stadionem?
Będzie spocik na rozpoczęcie sezonu robiony przez 2speed.pl
Pany, a może pojawita się 29.03 o 16:00 pod Stadionem?
Będzie spocik na rozpoczęcie sezonu robiony przez 2speed.pl
Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."
Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."
Mega turbo kombajn uratuje honor Alfisti
A może w tą niedzielę o 15-stej pod Narodowym skopiemy jakąś oponę?ma być ładna pogoda![]()
Ostatnio edytowane przez Artas 155 ; 19-03-2014 o 14:55
ja jak zawsze chętnie może w końcu ruszę z garażu moją 156 żeby podbić frekwencje. a podobno pogoda ma być lepsza niż w przyszły weekend.
15 spoko godzina bo pozniej Gran Derbi
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
Jest juz jakas szansa dostac zdjecia (wszystkie/wiekszosc) z tego ostatniego spota? Moge nawet gdzies podjechac zeby zrzucic na pena. Boje sie ze potem temat przycichnie i juz ich nie dostaniemy
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA