Za to 5 tys to by miała całego twin sparka wyremontowanego i jeszcze by pewnie coś zostało.
Za to 5 tys to by miała całego twin sparka wyremontowanego i jeszcze by pewnie coś zostało.
No to hop jutro do mechanika z Panem Szerszeniem bo ja to tak naładowana jestem, ze tą łysą glowe mu jutro przetrzepie..
Śrubka hałasuje jak gazu dodaje....jebłam z tego...powiedział mi ze mam sobie dać auto na forum...
Ja moze jestem blondynką ale kitu wcisnąć sobie nie dam. Pracuje w handlu i gębę mam wyszczekaną, a juz w ogóle jak znam sie na temacie...
Mowie Wam jak trzeba będzie to sama poznam budowę silnika a nie dam z siebie wydoić kolejnej zlotowki po moim trupie!!!!!
Kurcze jednak mam do niej sentyment no....![]()
Tak się nakręciliście, że aż się boję, że nie podołam ;-)
Darek już wytłumaczył mi, gdzie zajrzeć i na co zwrócić uwagę.
Mam też kamerę inspekcyjną więc na szybko, bez rozkręcania mogę gdzieś zajrzeć. Pytanie gdzie?
Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T
Omron8 sam sobie kup golfapo moim trupie nie będę jezdzila czymś takim :\ pieprzony "wehikuł" czasu.. Jezu straszysz jak na Halloween
mnie juz nic nie,zdziwi. Auta nie sprzedam bo sie nie opłaca i nie będę kupowała nowego. Teraz tu juz ide na calego niestety
i nie dam sie juz doic. A jak wiewiórka sie zagnieździł to ja przygarnę
![]()
A namiary na,mechanika mam os Was![]()
Najważniejsze czy wałki nie sa starte
wczoraj pojechalo 156 TS, starte krzywki,przyjechal to na bagnecie było sucho
Ze względu na finanse nie była ściągana miska (nowy filtr i olej,przepłukany układ i zmiana popychaczy oraz wałki i wariator)15 km odjechała i po panewce
dlatego to takie ważne co twój mechanik robił z twoim samochodem i dlaczego
Prywatna Praktyka Naprawy i Obsługi Alfa Romeo
JTD,TWIN SPARK,V6
Miernik grubości lakieru Fe/Al
Naprawa wariatora faz
Naprawy główne i bieżące,diagnostyka
Informacje i możliwości-PW
myjka ultradzwiękowa-wtryski PB oraz drobna elektronika
EGR,DPF OFF Klapy Wirowe CHIP JTD
Diagnostyka Uszczelki Głowicy TEST na zawartość CO2 w płynie
Naprawa świec TS bez ściągania Głowicy i urwanych mostków-HELICOIL
Naprawa Turbo
http://www.forum.alfaholicy.org/uslu...gi_bedzin.html
KUPIĘ WARIATOR 50zł plus przesyłka za sztuke płace-OFERTY PW
Mnie zastanawia, kto polecił te łajzy?
Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T
Noc nie wyszlo..niestety...zostawiłam,i czekam na werdykt...
I,sory za pismo bo aż z tego szczęścia musialam sie nawalić...
Nic nie wiadomo...rozkręcamy silnik od dołu i szukamy kogoś kto mi to naprawi....
Slów mi brakuje...
Kolega szerszeń odbierze go ze mna w sobotę za tydzień FUCK!
Uwierzcie mi ja nie pije...ale dzisiaj sie nawaliłam bo juz nie mogę :\
I tu mi znajomi podpowiadają cos o uszczelce pod głowicą.... :\ idę sobie wina wlać bo jak pomysle o tym to mnie telepie...
Dodano po 2 minutes:
Cos czuje ze tego nie naprawie....bo nawet nie wiem co naprawiać....i w tym problem jest.. Tu 1000 tam 2000 a co tam dm jeszcze komus 3000...
Ostatnio edytowane przez Goniaa ; 03-10-2014 o 21:42 Powód: Dodano
Czyli co ? Panewki ? Bo już się pogubiłem
~ taka była piękna ! :C