147 1.6 TS 120KM -> była
156 1.9 JTD 8V 115KM -> była
MiTo 1.4 TB 155KM -> była
156 FL 1.9 JTD 16V 140KM -> była
156 2.5 V6 190KM -> była
Tonale Edizione Speciale 130KM 1.5 130 + 20KM -> jest
Jaguar F-Type S AWD 3.0 V6 381KM -> jest
Stromboli GT wczoraj na śląskiej w Gdańsku ok 17:30 - Tysler?Ja tam parkuje rano autko jak do pracy jadę
![]()
Hehehe doczekalem siebardzo prawdopodobne , lecialem do mechanika obok skmki , szyba sie nie chciala zamknąć
pozdro
![]()
Stary ja widzialem jak wjeżdzasz tam i bramke otwierasz ;d dobry mech tam? widzialem wczoraj tez jakas 147 na podjezdzie
Aaaaa haha , ale to juz nie śląska a Słupskapolecil mi go moj kumpel z bloku, gosc poskladal mu dwa silniki razem z wiazkami, a ten saab ziomka mega poprzerabiany co druga część z innego auta wiec stwierdzilem ,że musi ogarniac. Zreszta naprawia jeszcze autobusy haha. Mega koles, kuba sie nazywa. Zadnego problemu ,że alfa czy cos .Sympatyczny , wysłucha doradzi. Ostatnio moja bella odzyskala troche mocy , wlasnie po jego robocie. Jak ogarne reszte auta oddaje mu do czyszczenia kolektor i szukaniu dziurki gdzie moc. Terminy co prawda tez ma mega duże , bo nie ma drugiego mechanika teraz , ale w razie naglego problemu zawsze znajdzie czas, jebnie wszystko i zajmie sie twoim autem. Naprawdę polecam, jak bys tam trafil powiedz ,że od Błażeja
ps tez ma bardzo dobre ceny za robote
No ostatnio na podnosniku 159 3.2 q4 byla do sprzedaniarobi trochę tych alf tez
![]()
Ostatnio edytowane przez Tysler ; 22-06-2018 o 14:00
Dobra, jak odzyskałeś trochę mocy ?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 159 TI w sedanie na blaszkach SW widzianej na zjeździe z obwodnicy Trójmiasta w Gdyni![]()
Kozacko wygląda na felgach z Giulii
Wysłane z mojego Moto G (5S) Plus przy użyciu Tapatalka
Pozdro dla pięknej kierowniczki czerwonej GT, którą wyprzedzałem (czarną GT) na obwodnicy w sobotę (piątek??)
Nie mogłem dłużej pomachać bo gościu za mną chyba nie zrozumiał intencji zapalenia się moich świateł stopu
a ponieważ lubię tyłeczek belli jaki jest musiałem szybko się zebrać![]()
A ja pozdrawiam kierowce troszkę przymęczonej ale nadal dzielnej, srebrnej 156- było obczajanie i łapki w górę przed zjazdem w prawo w Chylońską![]()