To tak jak z Alfa Romeo - najwięcej o ich awaryjności wiedzą Ci, którzy nie mieli.
To tak jak z Alfa Romeo - najwięcej o ich awaryjności wiedzą Ci, którzy nie mieli.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Nie wiem czy się wyleją bo zakładałem je z sąsiadem na wiosnę w jego aucie. Podejrzewam o ile to nie nastąpi to albo talerz sprężyny zardzewieje albo sąsiad będzie miał dość bólu kręgosłupa przestanie bawić się w sknerę i kupi jakieś prawdziwe amorki.
Ja tez kiedyś z sąsiadem widziałem UFO.
I chcesz żebym Ci zrobił zdjęcie ??
Skoro wszystko tak dobrze wiesz to może podziel się swoją opinią na temat w.w. amorków. Opisz jak cudownie wybierają nierówności, jak nie podskakują na byle hopce czy może jak doskonałej jakości jest ich wykonanie.
A takie górnolotne docinki to zostaw dla siebie bo ani mnie nie znasz ani nie wiesz jak zarabiam na życie![]()
Rzucasz określeniami typu chłam, amortyzatory piszesz w cudzysłowie, piszesz, że to nie są prawdziwe amortyzatory a później dziwisz się ze ironizuje.
Czyli to że pisze nieprzychylnie o czymś to znaczy że nie mam o tym pojęcia??
Wypowiadam się o rzeczy z którą miałem miałem w rękach, montowałem i wiem jak pracuje. Kiedyś myślałem że wyroby MTS to najgorsza z opcji ale przy TaTechnix musiałem zmienić zdanie.
No ale skoro wiesz lepiej ...
Gdybyś jednak trochę wiedział to byłbyś świadom, że MTS-Technik i TA-Technix to dokładnie to samo tylko z inną etykietą.
Nie chodzi o przychylność, a o sposób wypowiedzi.
Witam,
koledzy nie ma co się kłócićszukam pomocy... mam wymienione całe zawieszenie Amorki B6 i sprężyny ProKit poduszki nowe gumy pod sprężyny nowe poliuretany itp. ale na nierównościach z tyłu dochodzą jakieś głuche odgłosy i tu mam pytanie jak skręcony amor z poduszką i całą resztą wkładamy w kielich i od środka dajemy ten gumowo metalowy pierścionek i po jego dokręceniu i postawieniu auta ten pierścionek nie dotyka kielicha i czy to możliwe żeby ten luz na nierównościach to było to stukanie? pacjent AR 147 2002r
aa poduszki mam KYB i z tyłu odbojów w zasadzie nie mam bo podobno są nie potrzebne przy tych amorkach bo maja w sobie, ktoś może to potwierdzić?
Ostatnio edytowane przez RoBeRt 147 ; 22-07-2015 o 07:56