W fiacie Stilo można sobie takie cuda wianki rzeźbić, ale w alfie najzwyczajniej nie wypada...
Generalnie druciarstwo - co nie ma dostepnych oryginalnych albo dedykowanych zamienników termostatów?
W fiacie Stilo można sobie takie cuda wianki rzeźbić, ale w alfie najzwyczajniej nie wypada...
Generalnie druciarstwo - co nie ma dostepnych oryginalnych albo dedykowanych zamienników termostatów?
AR Stelvio 2.0 Turbo 280KM Veloce 2021
Jeep Cherokee 2.0 MJD A9 LIMITED 2014
Giulietta 1,4TB MA Distinctive 2010
AR156 1.9 16v JTD M-jet 2004
AR156 1.6TS 2000
Wcześniej 7 włoskich aut F (126, 127, UNO DS, TIPO, PUNTO, BRAVA, MAREA)
Nie będę się kłócił, bo to nie ma sensu, wiem co działo się w poprzednim temacie, nie ma w tym żadnego druciarstwa, raptem jedna opaska więcej, straszna mi różnica stilo a 156, tym bardziej gdyby nie fiat to w alfie tego silnika by nie było.
Druciarstwo czy nie ważne, że działa. Jak ktoś ma obiekcję niech kupuje oryginał.
Panowie, co myślicie o tym - http://allegro.pl/termostat-alfa-fia...890796670.html
też go wczoraj oglądałem i wydaje mi się tani. Nie wiem czy to nie jakaś podróba. Pytałem u mnie w mieście 320 zł za verneta i trochę więcej za Bechra. Ja zdecydowałem się póki co na patent i działa prawie idealnie gdyby nie to że nowy temostat który kupiłem ciut za szybko się otwiera.
No właśnie o to chodzi że taniJeśli to prawdziwy Ricambi Originali to chyba warto! Nie wiem czy go nie kupię.
kup i podziel się opinią.
Kolego masz inny silnik i inny termostat dlatego inna cena. chociaz sklep swoj narzut rowniez ma.