Teraz dobrze nie pamiętam, ale wskaźnik/fes - 90*C/82*C (jeśli dobrze pamiętam)![]()
Teraz dobrze nie pamiętam, ale wskaźnik/fes - 90*C/82*C (jeśli dobrze pamiętam)![]()
Nie jeżdżę z podpiętym laptopem jak hipochondryk, więc nie wiem jaka tam jest różnica między wskazaniem, a faktyczną temperaturą.
Uściślę- na wskaźniku ma być 90 stopni, a ile tam FES'y będą pokazywać to już nie wiem.
Wskaźnik jest narzędziem pozwalającym stwierdzić poprawność temperatury, po co więc podłączać do auta komputer jeśli chłodzenie działa jak należy?
Panowie opanujcie się z tymi laptopami, bo niedługo trzeba będzie zrobić motofejsbuka, na którym będziemy wrzucać wszystkie swoje logi z drogi do pracy
NoTo bawta się dobrze i nie podpalcie fajerwerkami żadnej Alfy
Pozdrooooo![]()
Ostatnio edytowane przez AirAjti ; 31-12-2012 o 20:05
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Dzięki za pomoc. W takim razie termostat do wymiany. Tylko serwis jeszcze muszę znaleźć, który to zrobi, a nie poleci wstawienie tektury![]()
Dasz radę samtylko garażu Ci trzeba bo zima nie sprzyja na podwórkowe mechanikowanie
Na pierwszej stronie tego tematu masz instrukcję jak to zrobić krok po kroku.
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
Wymiana termostatu nie wymaga kanału![]()
W instrukcji jest co prawda, żeby osłonę silnika zdemontować... ale nikt nie wie po co![]()
Wszystko można robić od góry.
A to Ciekawe, heeh może do spuszczenia płynu?