Czyja 147 w Złotoryi ma na boku napis Alfa Romeo. Widziana dziś przejeżdżająca w okolicach Rynku opodal delikatesówPozdrawiam
Czyja 147 w Złotoryi ma na boku napis Alfa Romeo. Widziana dziś przejeżdżająca w okolicach Rynku opodal delikatesówPozdrawiam
145 1.6TS a jednak dalej jest
AR G. 1.4 MA
Hej Olaf... to właśnie JAPozdrowionka ! Gdzie stałeś? Jakbym wiedział zatrzymałbym się i pogadulcowalibyśmy
---------- Post added at 20:46 ---------- Previous post was at 20:41 ----------
Hej Olaf... to właśnie JAPozdrowionka ! Gdzie stałeś? Jakbym wiedział zatrzymałbym się i pogadulcowalibyśmy
jutro bede przejezdzał przez Złotoryję około 16.30... koło ZOKU... więc jak masz chwilkę to zajedź to pogadamy
A stałem z dziewczyną i rozmawialiśmy z jej szwagrem na rogu obok delikatesów parę metrów przed uliczką w którą skręcałeś ale odwróciłem się wtedy gdy widziałem tylko bok 147Jeśli będę w Złotoryi a tego nie wiem
![]()
145 1.6TS a jednak dalej jest
AR G. 1.4 MA
wczoraj w Jeleniej Górze (Sudecka)przy wyjeżdzie na Karpacz z bocznej drogi wyjeżdzała srebrna 156 na czarnych kółkach-kolega pomachał.pozdr.![]()
...a widzisz... a miałem rundkę koło złotoryjskiego Neonetu zrobić... ot dla zasady... Jutro mogę być koło ZOKU, lecz może się zdarzyć że będę musiałpruć do Bolkowa - też spotkanie w niemniej ważnej sprawie... będę jutro w pracy na necie, to się logne na forum to się jakoś zgadamy
Pozdr
Robson, Ty byłeś wczoraj ok 21 Spiderem w Opolu ??
Wracałem z pracy.Gdzie mnie widziałeś?
Na Oleskiej 1569 srebrna O0 DEATH