chętnie bym kilka części pobrał z tej alfy 159
chętnie bym kilka części pobrał z tej alfy 159
27-30 marca 2014 w Poznaniu odbędą się targi motoryzacyjne, czy ktoś z Was zainteresowany wspólnym wyjazdem ??
Proponuję piątek lub sobotę
Więcej info tu: http://www.motorshow.pl/pl/
Jechałem w przerwie w pracy, o 13tej, do Nordyńskiego na jazdę próbna 308, i widziałem tę Alfę. Była na numerach 'DW'. Przodu faktycznie nie było ale z daleka widziałem, że to 159. Szkoda auta.
Dzisiaj z rana też jest dzwon na tym 'rondzie'. Dopóki go nie przebudują żeby wyglądało jak rondo albo nie zamontują świateł to nic się tam nie zmieni.
- - - Updated - - -
Niezły pomysł z tymi targami![]()
Pomysł z targami jest całkiem całkiem ;p
można by skoczyć większą ekipą:-)
więc skoro są chętni pytanie piątek czy sobota ??
w poprzednim roku piątek pierwszy dzień otwarty, myślałem że będzie mało ludzi, bo w weekend będą tłumy, nie wyszło, były sZkoły dzieciaki i inni zwiedzający, był tłum, więc w sobotę nie będzie lepiej :/ alee kwestia dopasowania dnia, aby jechać ekipą
na innym forum łódzkim większość byłą za sobotą, co Wy na to ??
Mamy jutro jakiś zlocik, bo pogoda miodna? Jak nie to lecę przepalic motor na tamę..
Wysłane za pomocą Poczty Polskiej poleconym priorytetem..
Ostatnio edytowane przez 3voQ ; 08-03-2014 o 16:43
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mało piszę, więcej robię a to moje pociechy
156 3.0
Dawne kochanki:
GT 3.2 (kochała najbardziej a teraz kocha ZjadaczKanapkow)
159 (zdradziła i poszła)
GTV (w trakcie renowacji w dobrych rękach GrzesieKW)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------