ja moge żreć ;] hahah trzeba poczekac moze ktos sie zbierze ;] ja od trolla krzeslo musze zapieprzyc tzn pozyczyc![]()
21/22.11.09
05/06.12.09
inny - jaki ? napisz..
ja moge żreć ;] hahah trzeba poczekac moze ktos sie zbierze ;] ja od trolla krzeslo musze zapieprzyc tzn pozyczyc![]()
i ktoś grilla musi podrzucić![]()
Jest: Jaguar XF 3.0 V6
Były: Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115 KM => Hyundai Coupe FX 2.0 (RD2) => Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 => Honda Accord VI 2.0 VTEC => BMW 118d E87
Junak 126
to jak jutro ? obzeramy sie czy nie ?
A co stawiasz?![]()
Ja tego nie neguję, ale polaryzacja Twojej mentalności obliguje mnie do kontynuowania merytorycznej konwersacji z Tobą.
niet ;] ja biedny jeż ;P
Może, jakbyś zaczął pracować a nie przeglądał dziennie trzysta stron Wiocha.pl, to byłoby lepiej![]()
Ja tego nie neguję, ale polaryzacja Twojej mentalności obliguje mnie do kontynuowania merytorycznej konwersacji z Tobą.
teraz lece ryjbuka od samego konca i jestem na 1058 stronie. ja pracuje . tylko ze kolezanka idzie do domu
ale co do grilla to moze ktos cos wymysli. ja prawie spie
![]()
Ja byłbym za grillem. O ile będzie pogoda oczywiście. Tylko sam żadnego nie posiadam, więc ktoś musiałbym przywieźć.
- - - Updated - - -
I jakkby ktoś wziął lapka i podpiął pod moją Alfę, to byłbym bardzo wdzięczny![]()
Jest: Jaguar XF 3.0 V6
Były: Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115 KM => Hyundai Coupe FX 2.0 (RD2) => Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 => Honda Accord VI 2.0 VTEC => BMW 118d E87
Junak 126
a tak pozatym, smiales sie z miesnego jeża? przynamniej byl wypasniejszy
http://republika.pl/blog_zg_4731180/...tr/bocian4.jpg