Jakie żarówki led wsadzić w oświetlenie tablicy aby w miarę mocno świeciły i nie pokazywało błędu o spalonej żarówce ?
Jakie żarówki led wsadzić w oświetlenie tablicy aby w miarę mocno świeciły i nie pokazywało błędu o spalonej żarówce ?
Hey
Powiem wam szczerze ze nie wiem czy to moja 9 tak ma ale ani normalne ani ledy nie sa za bardzo widoczne w dzien w nocy ładnie swieca bialutko, zastanawialem sie czemu wszyscy wrzucaja zdjecia w nocy, w garażu, o zmierzchu
Generalnie lipa totalna jak widze inne auta na pozycyjnych to je widac dosc świecą , zastanawiam sie moze te pozycyjne w alfie to tylko do jazdy nocnej? Przeciez w nocy to mijania uzywam bo na pozycjach to ciemno jak w d...
Czy u was tez w dzien swiatla nie widac a moze mam cos nie tak z natezeniem?
Pozdrawiam.
Co do led-ów can-bus to moje wywalaja blad po wlozeniu kluczyka ale po uruchomieniu silnika blad znika.
Ciekawostka. Jak spalila mi sie zarowka od rejestracji to wyskoczyl mi błąd na kompie ale jak wlozylem te same ledy to nie wywala mi błędów.
pabloXXL No to pochwal się jak Ci to świeci![]()
Emil 159 chcesz mogę zrobić foto również w dzień. Kwestia jakie Ty masz ledy włożone. ile masz ledów. U mnie moje nawet w dzień świecą jak dzienne.
Ostatnio edytowane przez Cycu ; 21-08-2014 o 13:45
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
Kupiłem te same co Ty Cycu ale nie świecą aż tak mocno:-/
Ile zwykłe żarówki mają lm? Bo te moje LED ok 150-170 lm i wydaje mi się ,że świecą niewiele mocniej od zwykłych.
Świeci wam to zacnie jak na postoje . Chyba się skusze . Do tego jednak wypadało by ksenony dołożyć żeby wszystkimi kolorami tęczy przód nie świecił![]()
2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione