To do marketa tam pełno a w Pepco nawet tanio.W zwiazku z tym iż my dziś jedziemy juz na ośrodek więc bez neta jakby coś to 508160002
To do marketa tam pełno a w Pepco nawet tanio.W zwiazku z tym iż my dziś jedziemy juz na ośrodek więc bez neta jakby coś to 508160002
To karcioszka na internecik i lukaj na forum z ośrodka![]()
autko wyglancowane, spakowani, ino jeszcze na noc do tyrki... rano baaaardzo szybka drzemka i.... w drogę.... do zobaczenia jutro![]()
Nie Jeździj Szybciej Niż Lata Twój AnIoŁ StRóŻ !!!
"Na cudze błędy patrzymy jak na cudze żony. Mamy z nich dużo więcej radości niż ze swoich własnych." - Charles Chaplin
Moje boje ze 155: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._8v_1994r.html
Ja dopiero teraz skończyłem myciegotowy
![]()
Nasza już też wypucowana , spakowana i "małpa" pokazała fochy .Oświeciła se kontrolkę od "poduchy" i nie chce zgasnąć,ale jeździ.
Narka i do jutra.
a moja jest czorno i taka przyjedzie do Opola
Na miejscu skocze na jakaś myjnie automatyczna![]()
Bawcie się świetnie, mnie niestety w tym roku zabraknie, bo raz, że jestem za granicą a dwa, że Alfa sprzedana
Następnym razem się pojawię, z nowym nabytkiem, który już nie długo mam nadzieje sobie sprezentuje
Bawcie się świetnie, zresztą jak zawsze
Pozdrawiam Ersi
Alfę kupujesz sercem, nie głową
A ja jak sie obawiałem - poległem...Nie dałem rady...Duchem z wami...
Chociaż nie uczestniczyłem w wieczornej części integracyjnej zlotu, mam nadzieje że wszyscy wystawią "ocenki" bardzo pozytywne, bo w mojej ocenie wszystko było jak zwykle OK.