21/22.11.09
05/06.12.09
inny - jaki ? napisz..
Watpie zeby ktos dal odpo skoro nawet lokalny pijaczyna ktory wrósł w ławkę naprzeciw alfy nie wie nic o wlascicielu, ale i takcto zrobie. Przydalby sie ktos z dostepem do CEPIKu![]()
Koledzy kiedy i gdzie się spotykacie w środy? Chciałbym się pojawić ze swoją Bellą ale nie doinformowany jestem![]()
Real Krokus na Bora-Komorowskiego. Srody, godzina 19. Parking "Krokusa" od strony BP -badz gdy deszcz, 1 pietro parkingu zadaszonego wjazd rowniez z tej strony male rondkoPiter wyreczylem Cie
![]()
Dzięki za info postaram się w tym tygodniu do Was dołączyć jak wyrobię się z zakupami bo we czwartek wyjeżdżam do Czech![]()
Zapraszamy![]()
TO i Ja dziś w końcu zawitambo od dłuższego czasu się wybieram (chyba od sierpnia
) i ciągle coś mi wypadało ale dziś będe na 1000%
![]()
A mnie chyba dzisiaj nie będzie, Alma Mater nie daje spokoju![]()
Jest: Jaguar XF 3.0 V6
Były: Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115 KM => Hyundai Coupe FX 2.0 (RD2) => Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 => Honda Accord VI 2.0 VTEC => BMW 118d E87
Junak 126
Widzę ,że jako pierwszy jestem w domu więc też pierwszy będę z postem na forum. Ogólnie wielkie dzięki za miłe spotkanko dziś naprawdę fajnie się rozmawiało. Nawiązując do spraw poruszanych dziś na spocie opony i części piszcie na PW. to tyle do następnego razu...
ja rowniez dziekuje, fajnie bylo ale moglobyc wiecej.