Ale rzeczowo opisane...
Było Skromne 156 1.8 TS 144 km i mniej skromne 156SW 2,5 V6 i były powody do mruczenia
Jest klekot 159 SW 1.9 JTD i 136 km i nie ma powodów do mruczenia
ALFA-i każdy dzień jest inny
Odwalili kawał dobrej roboty, nie wiem po to szukanie podobieństw do innych aut przez niektórych? Co chcecie uświadomić, co przez to osiągnąć? Nie ma po co się spinać... Stylistycznie auto stoi na wysokim poziomie, dwa lata temu, rok każdy się modlił aby nie była powtórka z przodem MiTo czy Giulietta... Wasze modlitwy zostały wysłuchaneAuto ma kształt klina, klasyczny na Alfa Romeo, popatrzcie na 75 czy 155. Jest wiele smaczków w wykończeniu karoserii, tylko trzeba ją przestudiować, zobaczyć popatrzeć... Dla mnie ten model wygląda rewelacyjnie!!! To jest współczesna Alfa, ale z tradycją jak w złotej erze, że osiągi i prowadzenie są najlepsze... Tak jak Giulia w latach 60-tych!!! Nie wiem czy do niektórych dotarło że M3, RS4 czy C63 w tej chwili zostały przez Alfę wyprzedzone, czy wolicie jęczeć że nie ma sześciu reflektorów jak 159, albo dopatrzyłem się podobieństw do Poloneza ATU...
PEACE!!!
http://www.alfaromeo.com/com/alfaromeosoul
Wychodzę z złożenia co jeden z forumowiczów BBTP:
Napisał nietoperz
Ford S-Max 2.2 16v TDCi '13
FIAT Barchetta 1.8 16v VFD '00
FIAT Punto 1.1 8v FIRE '99
Po przeczytaniu wszystkich wypocin od prezentacji, łącznie ze swoimi stwierdzam z przykrością ze to auto zaczyna mi sie podobaćNarzekać bede jedynie ze te swiatla mogli odwrócić to by byla bardziej drapiezna (ale to pewnie tez z czasem minie) ale jednego nigdy nie wybacze - jesli napis "giulia" na klapie ma byc taki jak jest to dajcie mi tego kto o tym zadecydował...
Kuwa, kupie se taką
Radzia, przekalkuluj sobie ze 500zl to 1/6 tzw. "średniej krajowej" i masz odpowiedz dlaczego ludzie nie jeżdżą. Czego Ty oczekujesz jak te 500zl to 10% wartości 3/4 floty forum, większości ludzi nie stać na taka zabawe bo do tego dochodzi 2x tyle kosztów pobocznych albo i więcej i z jednej zabawy robi ci sie niezla kasa na wyjazd na wakacje (vs. kilka godzin na torze). Pomijam juz to ze potem z reguły jeszcze auto musisz naprawic. Sam odpuscilem napinke bo za dużo pracy wlozylem w 155 zeby np zaliczyć bandę. Jak kupie druga to wtedy poszaleje.
- - - Updated - - -
Po przeczytaniu wszystkich wypocin od prezentacji, łącznie ze swoimi stwierdzam z przykrością ze to auto zaczyna mi sie podobaćNarzekać bede jedynie ze te swiatla mogli odwrócić to by byla bardziej drapiezna (ale to pewnie tez z czasem minie) ale jednego nigdy nie wybacze - jesli napis "giulia" na klapie ma byc taki jak jest to dajcie mi tego kto o tym zadecydował...
Kuwa, kupie se taką
Nowe barwy
- - - Updated - - -
Ruchomy gif z promo
https://www.gtplanet.net/forum/threa...e-2015.330690/
- - - Updated - - -
Głosowanie na najlepszy samochód(na końcu strony)
http://www.carthrottle.com/post/which-of-these-epic-modern-super-saloons-is-your-favourite/
Tutaj jakiś VT z rejestracją w zderzaku. IMHO lepiej niż na klapie![]()
2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione
Gdyby zrobili klamkę w tylnej szybie i pozbyli się tego "okienka" wyglądałaby jak 100% alfa..![]()