Fajnie było znowu zobaczyć znajome twarze! Dzięki!
Trochę fotek tutaj:
http://alfistilodz.pl/forum/showthread.php?tid=269
Było nieźle, nawet mały przejazd, i 'zakorkowanie' Rudzkiej![]()
Zdjęcia super ;p czerwona 500 prowadząca kolumne wygląda naprawde zabójczo ;p
Co do innych rzeczy wstępnie poruszony został temat grilla otwierającego sezon wakacyjny. Lokalizacji szukamy ja sie przejade do ldzania i cykne fotki by pokazać jak tam jest. Jak ktoś ma pomysł co do lokalizacji ( tak by sie troche przejechać ) to proponujcie. I możnaby zrobić coś dużego zebrać więcej kolegów z województwa np z Tomaszowa, Piotrkowa itd. Pozostaje też wybór daty czy to będzie pierwsza niedziela czerwca czy lipca
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
No to jeśli ma nas być więcej to lepiej lipiec. Lepiej się przygotujemy![]()
To ja sobie pozwolę zaproponować miejsce.
Dzierżązna koło Zgierza. Byłem tam na jakiejś imprezie okolicznościowej i całkiem fajne miejsce. Można po grillować, posiedzieć nad stawem itp. Możliwy nocleg, ale jak z kosztami to już trzeba się dowiedzieć.
http://www.dzierzazna.pl/
Nie bijcie tylko![]()
Using Tapatalk
Dzierżązna - polecam - bardzo fajna miejscówka - już kilka imprez tam zaliczyłem (kilka motocyklowych) i jest wszystko bardzo fajnie rozplanowane.
co do Ldzania - mogę załączyć fotki z forum motocyklowego, również sympatycznie ale biorąc pod uwagę te dwa miejsca nasuwa mi się trzecia propozycja a mianowicie: Wawrzkowizna, doskonałe miejsce na weekend dla tego typu imprez..
Ja też jestem za ldzaniem, była by okazja zrobić przejazd obwodnicą i pocykać fotki, do tego można by zjechać i przejechać przez Pabianice jeśli większość wyraziła by zgodę na spalenie tego litra paliwa więcej,
co do tematu czerwca lipca sam nie wiem obawiam się, że lipiec już jest sezonem wakacyjnym i może nam trochę okroić frekwencję ale to chyba jeszcze kwestia przedyskutowania.
A z sugestii może by to rozciągnąć bod cały Fiat Grup i po nagabywać znajomych posiadaczy Fiata i Lancii żeby do nas dołączyli (zwiększy to frekwencję, ale może też spowodować większy bałagan)
Z mego grafiku wynika że zlot lipcowy jeśli będzię 6 lipca u mnie odpada niestety![]()
Ostatnio edytowane przez questounico ; 06-05-2014 o 10:46
[
Jakieś Łódzkie spotowe plany w okresie między 19 czerwca, a 1 lipca? Jestem akurat wtedy w Polsce, a następną okazję do spotkania Łódzkich Alfisti pewnie będę miał dopiero w 2016...![]()
Alfa Romeo 155 1.9 TD '94 Verde Mirto - jedna z 15652 egzemplarzy