no staro ale i tak swizo w porownaniu do konkurencji. Strao przy Giuli tylko![]()
no staro ale i tak swizo w porownaniu do konkurencji. Strao przy Giuli tylko![]()
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
A jakie tam mogą być inne jednostki napędowe ? Coś co już mają w ofercie czy jakieś nowości ?
giulia na tym zdjeciu przy 156 wyglada jak ford
Sam wyglądasz jak Ford!Porównując 156 i Giulie można z całą pewnością stwierdzić, że ta druga to naturalna ewolucja modelu w tym segmencie dla Alfy. I jest jak najbardziej udana
![]()
"With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high." Ayrton Senna
Zgadza sie, ale to dlatego, ze zdjecie Giulii to z jakias wizka a nie jak 156 prawdziwe foto
Nie wiem, moze jestem nieobiektywny/zakochany ale dopiero teraz od poltorej roku posiadania 159, otworzylem oczy i widze w Gullii samochod, ktory godnie moglby mi 159 zastapic. To pewnie dlatego, ze zawsze ciaglo mnie do niemieckich czolgow BMW, a Giulia to fajny wloski czolg, najladniejszy w tej klasie. Ciekawe ile bedziemy czekac na dalsze info i prezentacje(o ile bedzie) wersji bida.
Nowy, oficjalny filmik
https://www.youtube.com/watch?v=6O4M_ZmYLV0
To żeś Julię zdegradował! Jak BMW to chociaż brzmi dumnie. A "jak Ford"?
Poza tym nie ma się co oburzać - takie wymagania nowoczesnego rynku. Nie dziwi mnie, że Giulia wygląda jak BMW/Ford/Audi/jakikolwiek sedan w tym segmencie i że na pierwszy rzut oka różnice to grill i znaczki. Nie do końca mi się to podoba, ale też nie oburza nadzwyczajnie. Oczekiwałem bardziej stylistycznego przełomu na miarę 156, a nie czegoś poprawnego do bólu i sztywno trzymającego się kanonów dla swojego segmentu więc trochę taki zachowawczy wygląd boli.
Z drugiej strony nie boli to, że nie będzie mnie na Giulię stać. Bo po prostu jej nie chcę.
Teraz jedyną premierą na jaką czekam jest nowy Fiat Spider bazujący na MX-5. Ciekaw jestem co Włosi zrobią z Mazdy która już jest piękna. Mam nadzieję, że będzie lepiej. I że pod maskę nie trafi 1.4, a chociaż TBi bo wolnossaki o sensownej mocy już chyba do Fiatów nie wrócą.
Dohamowanie na samym końcu super!!!!!
A ja pokocham jak swoje![]()
Miałem tak z Ducati 999. W 2002r. jak zobaczyłem pierwszy raz w holenderskim czasopiśmie to też tak psioczyłem jak Wy a teraz stoi w moim garażu w najbardziej wypasionej wersji i prawie modlę sie do niej co wieczór. Też tak miałem z Mito. Nie spodobała mi się ale jak wsiadłem i się przejechałem to się zakochałem i też jest w garażu. Będzie dobrze, zobaczycie.