no tak dziwne jak mozna zapomniec ze auto w serwisie jest ;] to jest taka choroba tylko ze jak ona sie nazywalao wlasnie sobie przypomnialem
alzheimer
21/22.11.09
05/06.12.09
inny - jaki ? napisz..
no tak dziwne jak mozna zapomniec ze auto w serwisie jest ;] to jest taka choroba tylko ze jak ona sie nazywalao wlasnie sobie przypomnialem
alzheimer
Witam. Jestem nowy na forum, jestem tez dopiero od niedawna szczęśliwym posiadaczem Alfy. Chciałbym się zapytać kiedy i gdzie są organizowane cykliczne spotkana w Krakowie. Jestem tez studentem i nie znam jeszcze bardzo dobrze Krakowa i proszę i w miarę dokładny adres, miejsce. Dziękuje i Pozdrawiam.
sadze ze środy by pasowały wiekszosci tak o 19 tutaj : https://maps.google.pl/?ll=50.087884...00603&t=w&z=21
reszta się zgadza ze mną ?( magik bez komentarza prosze
)
No to może i ja w końcu się pojawię...
Jest: Jaguar XF 3.0 V6
Były: Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115 KM => Hyundai Coupe FX 2.0 (RD2) => Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 => Honda Accord VI 2.0 VTEC => BMW 118d E87
Junak 126
Dzięki wielkie. Postaram się pojawić.
ludu powstańcie i powiedzcie czy będziecie w dniu jutrzejszym marznąć z innymi pojebami![]()
Postaram się wpaść. Tam gdzie ostatnio?
Nie szukamy jakiegos cieplejszego miejsca na zime? Parking pod Galeria Kazimierz lub Bonarka? Juz poruszalismy kiedys ten temat i moze bysmy cos zdzialali. Postaram sie byc dzis.
Galeria Kazimierz każe płacić za parking![]()
Jest: Jaguar XF 3.0 V6
Były: Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115 KM => Hyundai Coupe FX 2.0 (RD2) => Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 => Honda Accord VI 2.0 VTEC => BMW 118d E87
Junak 126