od kiedy? Nie pomylilo Ci sie z krakowska?Galeria Kazimierz każe płacić za parking![]()
21/22.11.09
05/06.12.09
inny - jaki ? napisz..
od kiedy? Nie pomylilo Ci sie z krakowska?Galeria Kazimierz każe płacić za parking![]()
W Kazimierzu nie trzeba placic, ale jest krucho z miejscem.
Tak jak w Bonarce - też nie jest łatwo o miejsce.
Mnie się dzisiaj nie chce.
Za zimno, za daleko![]()
Ja tego nie neguję, ale polaryzacja Twojej mentalności obliguje mnie do kontynuowania merytorycznej konwersacji z Tobą.
Hmm... Jak wjechałem na podziemny na galerii kazimierz to napewno płaciłem za parking... Ale to jakiś czas temu było, może się zmieniłoTzn. nie było bramek, tylko gościu w budce siedział ikasował.
Krakowska daje pierwszą godzinę gratis, dopiero za drugą płaci się 2 zł, za kolejne bodaj 4...
Bonarka darmowa całkowicie
Jest: Jaguar XF 3.0 V6
Były: Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115 KM => Hyundai Coupe FX 2.0 (RD2) => Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 => Honda Accord VI 2.0 VTEC => BMW 118d E87
Junak 126
Galeria Kazimierz ma darmowy parking od zawsze. Nie wiem gdzie wjechales, ze placiles. Chyba, ze na ten parking przed Galeria, od strony Orlenu, bo tam chyba jest budka.
W Kazimierzu na poziomie -1 jest tez strzezony, platny parking (obok myjni). Ale musiales miec farta, zeby z czterech poziomow parkingu wybrac akurat ten kawalek za ktory trzeba placic :p Cala reszta jest free.
Hejka , to gdzie bedzie was mozna spotkac w przyszla srode ?? Ja jestem za galeria kazimierz, potwierdzam caly parking bezplatny oprocz strzezonego na -1
Ja tez jestem za galeria Kazmierz, gdyz poniewaz ze bo mam blisko.
rozumiem ze nikogo dzis?
ja podjade na chwile, ale na stala miejscowke
Today we are living our future memories..