Dlatego pierwsze zdanie brzmi "przymierzyć na konkretny samochód" bo bez tego to można sobie jeszcze miesiąc o doopie maryni teoretyzować.
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
Ja nur muszę mierzyć a wiem ze ta felga wejdzie ALE tylko z dużym naciagiem, sprasowanymi rantami blotnikow i profilem 25/30.
Wydrapane kluczem na masce Twojej Alfy![]()
Już sobie przypomniałem...
Najlepiej z tym pytaniem zwrócić się do Roberta - Robertsite na alfaholikach - 147 na felgach 17x8" i ET29... temat tej 147 na Alfaclub - http://forum.alfaclub.pl/viewtopic.p...r=asc&start=60
- - - Updated - - -
![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Tak jak Omenicho pisze . Dam se łeb uciąć że Robertsite przy takich felgach ma naciągnięte góóóóóra 205 i to z podkreśleniem 2 razy góra . 215/45 to taka standardowa opona ale na normalnych wymiarów felgi 17/7 ET 35 . Ja mam na feldze 18/8 opone 215/40 i szczerze to nawet mikro naciągiem nazwać nie można .
no to szkoda, bo dobra cena teraz jest. a mami zawsze mi leżały. spoko, coś fajnego się kiedyś trafi, póki co mam ori i jest piknie![]()