pozdrowienia dla 156 SW z blachami OB spotkanej kolo Javornika, bialej Julki (DW?) w Jeseniku i szarej 147 w Nysie (byly łapki)
pozdrowienia dla 156 SW z blachami OB spotkanej kolo Javornika, bialej Julki (DW?) w Jeseniku i szarej 147 w Nysie (byly łapki)
dziś widziana w galerii szara AR GT na tablicach DLU, chyba pierwsza i jedyna![]()
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
@gcredhot18 to moja Alfa, ale jechał nią mój ojciec![]()
Niestety, nie uczuliłem go, że ma zawsze odmachiwać..![]()
Ostatnio edytowane przez Shakin ; 01-07-2012 o 20:39
Pozdro dla prawdopodobnie dla Barusa (ciemna 147 na DZA) widzianego dzisiaj za Dzierżoniowem około 20, również pozdro dla prawdopodobnie Nero_Volcano (ciemna 166) - mijaliśmy się w Grodziszczu za Świdnicą, machnąłem łapką ale jako że jechałem Vectrą to pewnie nie zauważyłaś![]()
No popatrz, nie spotkaliśmy się na spocie w Poznaniua trafiłeś mnie w domu
Hehehehe
Zapewne koło 12Alfa stała na widoku co by się prezentowała ... niestety brudna i z rozwalonym przodem ...
Za felgi dziękiCzekam na chłodniejsze dni żeby wreszcie obniżyć ją w pełni - wtedy będą sie komponowały elegancko
Wracała do domu z weekendowego wypadu więc pewno i zmęczona nie odmachałazaraz jej napomne
Kto ma w Złotoryi, albo w okolicahc 156 DZL NA ... ileś tam.
Widziana dziś pod sklepem w olszanicy. Trąbnąłem chyba już za późno, zreszta i tak zauważyłem ją dopiero w lusterku ...
Ramki widoczne z daleka <ok>
147 powodów do zadowolenia
Poszedł priv : )
- - - Updated - - -
Tak jest ! To jaWracałem ze Świdnicy z grilla ALFAHOLIKÓW
Pozdro !
Nero-Volcano jechali też ... tylko trochę za nami, bo widziałem, że w Świdnicy obrali inny kierunek i może mieli trochę opóźnienia, bo mój dieselek zapierniczaNie to, co ich V6
![]()
Tak, Wojtek. Twój dieselek zapiernicza, ale w terenie. Nas wszystkich wyprzedziłeś na wertepach, a że mi się nie spieszyło to Cię nie dogoniłemBo Nero Volcano jechali za mną i chyba bali się próby wyprzedzania TSa, bo wiedzieli, że choć niepozorny to jednak zadziorny
Pozdrowienia dla ekipy z granatowej 156 DSW 23xxx z ramkami widzianej przed chwilą na dachu galerii świdnickiej. Jak to się stało, że jeszcze się nie spotkaliśmy na drodze?