My to wiemy Gonia że to było zrobione tak by tylko auto opchnąć i tak jak piszesz, jest to wada specjalnie ukryta i są na to specjalne paragrafy na które można się powołać. Ale decyzja już należy do ciebie.
My to wiemy Gonia że to było zrobione tak by tylko auto opchnąć i tak jak piszesz, jest to wada specjalnie ukryta i są na to specjalne paragrafy na które można się powołać. Ale decyzja już należy do ciebie.
Współczuję całej sytuacji i na Twoim miejscu nie odpuszczal bym.
Swoją droga kiedyś w brata aucie zaczęło coś walić miska w dol, a tam po zdjęciu panewek, wypadka dodatkową panewka wycieta z puszki po piwie.
Najgorsze jest to ze auta nie mam :\ i nie mam kasy na naprawę
Chyba ze z mechanikiem sie dogadam moze na raty mi rozłoży ta naprawe... To byloby zbawienie...
Jeżeli nie chcesz się sądzić a mechanik ci rozłoży na raty to byłoby chyba najlepsze wyjście. Albo spróbuj się chociaż dogadać z poprzednim właścicielem auta że pokrywacie naprawę samochodu po 50%, zawsze to coś
Najlepiej nie na folie a na pasek skory takie numery robić
żartuje ale stare kombajny takie rozwiazania miały i w takich przypadkach juz sie slyszalo o podkladaniu puszek po piwie czy innych rozmaitosci,sreberek etc,przynajmniej sprobuj powalczyc
Prywatna Praktyka Naprawy i Obsługi Alfa Romeo
JTD,TWIN SPARK,V6
Miernik grubości lakieru Fe/Al
Naprawa wariatora faz
Naprawy główne i bieżące,diagnostyka
Informacje i możliwości-PW
myjka ultradzwiękowa-wtryski PB oraz drobna elektronika
EGR,DPF OFF Klapy Wirowe CHIP JTD
Diagnostyka Uszczelki Głowicy TEST na zawartość CO2 w płynie
Naprawa świec TS bez ściągania Głowicy i urwanych mostków-HELICOIL
Naprawa Turbo
http://www.forum.alfaholicy.org/uslu...gi_bedzin.html
KUPIĘ WARIATOR 50zł plus przesyłka za sztuke płace-OFERTY PW
Kto sie podejmie naprawy mojego auta?
Albo moze ktos chce kupić?
Halooo chlopaki to ja mam zajebisty problemja na prawde juz wymiękam
Zdrowia mnie to auto juz tyle kosztowalo ze nawet nie wiecie
Kurcze mialam beate e36 i niepotrzebnie ja sprzedałam...moze byla zajechana ale leciala jak strzala
naprawic to chetnych sie zawsze znajdzie,jak mi jakiś wał korbowy przemknie koło nosa to mozemy sprobowac ja naprawic,pozbieraj sily i polataj finanse,moze jednak sprobuj z tym rzeczoznawca nie zaleznym bo to na prawde nie drogie i chociaz sprobuj to sie ja naprawi
Prywatna Praktyka Naprawy i Obsługi Alfa Romeo
JTD,TWIN SPARK,V6
Miernik grubości lakieru Fe/Al
Naprawa wariatora faz
Naprawy główne i bieżące,diagnostyka
Informacje i możliwości-PW
myjka ultradzwiękowa-wtryski PB oraz drobna elektronika
EGR,DPF OFF Klapy Wirowe CHIP JTD
Diagnostyka Uszczelki Głowicy TEST na zawartość CO2 w płynie
Naprawa świec TS bez ściągania Głowicy i urwanych mostków-HELICOIL
Naprawa Turbo
http://www.forum.alfaholicy.org/uslu...gi_bedzin.html
KUPIĘ WARIATOR 50zł plus przesyłka za sztuke płace-OFERTY PW
W poniedzialek wysylam pismo do sprzedającego i czekam na jego decyzje....
Ja bym napisal dobry pozew/zawiadomienie do chu*a ktory Ci sprzedal auto, a moze akurat sie przestraszy i pojdzie na jakas ugode czy tam odda kase. Oczywiscie mozesz go tylko nastraszyc jesli nie chcesz sie sadzic.
~ taka była piękna ! :C