To teraz ja prosze o przyznanie sie kto wg ar gs siedzi na tym forum. Bedziecie mieli na tyle jaj zeby przyznac sie tak jak Tuti?
edit.
kilka minut po tym temat z bluzgami zostal usuniety. Cenzura? Spokojnie. W przyrodzie nic nie ginie...
Ostatnio edytowane przez kamillll ; 31-01-2015 o 17:48
Tez mnie tam zbanowali do dzis nie wiem za co..
Chyba za to ze jestem adminem alfisti południe i ze jestem synem George'a xD
Wydrapane kluczem na masce Twojej Alfy![]()
ej!
Ja w tych usuniętych postach pisałem, że do większej większości ludzi z AR GS nic nie mam, bo poznałem i bardzo fajni, a szczególnie dziołszki. Żeby ktoś zaraz prania mózgu nie zrobił, że Tuti nawrzucał całej grupie AR GS i za to przepraszał![]()
widze ze coś niemiła atmosfera sie kręci wookół tego rekordu,,
Nie nie.. wydaje Ci sie![]()
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
Warsztat samochodów włoskich
www.flar-ital.pl
Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW
Już koniec wojny[emoji3]
Zarysowały się dwa ciekawe tematy związane z udziałem AH w biciu rekordu Guinnessa w Gliwicach.
1. Jak się pokazać na tym wydarzeniu (klub jako całość)
2.Czy nie wykorzystać takiej okazji (przyjazdu alfaholików z całej Polski) i nie zorganizować czegoś (z noclegiem) na pozostałe 1-2 dni weekendu majowego. (sporo ludzi pytało o coś takiego)
Myślę że byłoby o czym podyskutować , zwłaszcza w punkcie 2 , być może w osobno założonym temacie.
szkoda ze tak sie dzieje bo to nie o to chodzi. to ma byc rekord dla argś, dla alfaholików, czy to ma byc ogólne dla marki ? bo wnioskuje ze co do rekordu to te dwa kluby konkurują.. o co woogoóle poszlo zebym miał podstawe do kłótni ?![]()