alfy piją paliwo a my na sępa stoimy![]()
Przede wszystkim zastanówmy się czy właśnie chcemy się spotkać przy kawce i innych napojach i pogadać przez godzinę, czy ustawić się fajnie autami, wymienić informacje, pooglądać, zajrzeć, podłączyć, sprawdzić i już.
Troszkę zaciera się idea takich spotkań, zima idzie to fakt, ale przecież nikt nie chce co tydzień jakiejś imprezy robić. Przejazd może i dobrym pomysłem jest tylko przejechać przez wszystkie światła w miarę zgraną grupą jest trudne.
Ja tam się dostosuję, ale osobiście wolę te pół godzinki z Wami postać na zimnie i pośmiać się niż gdzieś się przenosić, rozpłaszczać z kurtek, czapek po to żeby posiedzieć chwilę i jechać dalej
A jak chcecie się bardziej zintegrować to proponuję wybrać się któregoś popołudnia/wczesnego wieczoru na kręgle![]()
Ostatnio edytowane przez Izolda ; 25-11-2010 o 18:01
z kreglami fajny pomysł ;P
a co do tego spotykania się na chwilę to średnio mi ise bedzie specjanie jechac 25 km w jedną stronę żeby przywitać się zamienić dwa słowa i wracać
Btw... kilka fotek z wczoraj http://picasaweb.google.com/majster1...eat=directlink
Ostatnio edytowane przez majster_85 ; 25-11-2010 o 18:28