no widizałem własnie że obserwowałes, a mnie na ostatnich spotkaniach nie było to też nie byłem pewny czy należysz do grona naszegopoznamy sie lepiej w niedziele to już nie bedziemy mieć takich dylematów w przyszłości tylko będziemy mrugać
![]()
no widizałem własnie że obserwowałes, a mnie na ostatnich spotkaniach nie było to też nie byłem pewny czy należysz do grona naszegopoznamy sie lepiej w niedziele to już nie bedziemy mieć takich dylematów w przyszłości tylko będziemy mrugać
![]()
Ja obserwowałem a Ty kukałeś w lusterko od pasażerano ale pewnie się w niedziele okaże, że z nie jednym z Was się mijam na ulicy i nawet nie wiem
a jak by ktoś jeszcze się na mieście zastanawiał czy to ja, oto moja Ślicznotka
![]()
A tak jak Szczepan napisał, spotykamy się w niedzielę 26.06 godzina 15:00 parking pod Carefour, postaram się być wcześniej i zająć jakąś sensowną miejscówkę co by się kilka samochodów zmieściło więc wypatrywać mojej srebrnej bestiihehe I zapraszamy każdego kto ma ochotę przyjechać, im Nas więcej będzie tym lepiej
![]()
Będzie ktoś jechał od strony Dębicy bo nie bardzo znam miasto i mógłbym się za nim puścić w pogoń![]()
Panowie póki co to z podkarpackiego chyba Nas 3 wpadnie w niedzielęCo powiecie na ewentualny wypad na gokarty zaraz po spocie np Speed Race?
Acha i u Nas taka jest tradycja, że jak się spotykamy w Rzeszowie to po spotkaniu wszystkie Alfy sznurem objezdzają jakąś rundkę honorową po mieście, więc niech jakiś tarnowianin z krwi i kości obmyśli ciekawą trasę;P
Szukając tego Carrefoura znalazłem 2 który to ten właściwy na mapie?
http://maps.google.pl/maps?oe=utf-8&rls=org.mozilla:plfficial&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&q=tarn%C3%B3w+Carrefour&fb=1&gl=pl&hq=Carrefour& hnear=0x473d834352c3ffc7:0xcf1a70dff872f61e,Tarn%C 3%B3w&ei=SNkETvbiJI7rOe6ihLoN&sa=X&oi=local_group& ct=image&ved=0CAQQtgM
z tą objazdówką po mieście to zajebisty pomysł jest![]()