Strona 37 z 230 PierwszyPierwszy ... 27282930313233343536373839404142434445464787137 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 361 do 370 z 2293

Temat: Tarnów i okolice- lista forumowiczów.

kertoip160
    Gość

Domyślnie

no widizałem własnie że obserwowałes, a mnie na ostatnich spotkaniach nie było to też nie byłem pewny czy należysz do grona naszego poznamy sie lepiej w niedziele to już nie bedziemy mieć takich dylematów w przyszłości tylko będziemy mrugać

Użytkownik Rowerzysta Avatar wito
    Mieszka w
    Piastów
    Auto
    156 2.4jtd/Giulietta 1.4 MA

Domyślnie

Cytat Napisał lukaszb Zobacz post
    Kertoip160 to byłem ja Grasuje często w tych okolicach bo tam mieszkam Zaciekawiła mnie Twoja 166 (granatowa chyba) bo była wypucowana Nawet myślałem, że to ktoś z klubu ale nie masz ramek i to mnie zmyliło Ale kurde, mrugnąć trzeba było albo coś to byśmy się zatrzymali na jakąś pogawędkę

A co do Dębicy, to my się spotykamy 26.06. Więc podjechać całą ekipą do was nie da rady. Ale na pewno poruszymy ten temat i myślę, że jakaś delegacja od nas się u Was pojawi
    Jeśli nic nie wyskoczy to bardzo chętnie ja też u was zjawiłbym się w delegacji tylko poproszę o dokładny czas i miejsce spotkania

Użytkownik Ogier Avatar Szczepan 2006
    Mieszka w
    tarnów
    Auto
    alfa romeo 147 1,9 jtdm 150 km 2006r.

Domyślnie

Cytat Napisał wito Zobacz post
    Jeśli nic nie wyskoczy to bardzo chętnie ja też u was zjawiłbym się w delegacji tylko poproszę o dokładny czas i miejsce spotkania
    Witam ,niedziela 26,06 godz.15,00 parking pod Carrefour ul Błonie, zapraszamy w większym gronie.

Użytkownik Alfa i Omega Avatar lukaszb
    Auto
    Alfa Romeo Gtv '96 2.0 TS

Domyślnie

Cytat Napisał kertoip160 Zobacz post
    no widizałem własnie że obserwowałes, a mnie na ostatnich spotkaniach nie było to też nie byłem pewny czy należysz do grona naszego poznamy sie lepiej w niedziele to już nie bedziemy mieć takich dylematów w przyszłości tylko będziemy mrugać
    Ja obserwowałem a Ty kukałeś w lusterko od pasażera no ale pewnie się w niedziele okaże, że z nie jednym z Was się mijam na ulicy i nawet nie wiem a jak by ktoś jeszcze się na mieście zastanawiał czy to ja, oto moja Ślicznotka

A tak jak Szczepan napisał, spotykamy się w niedzielę 26.06 godzina 15:00 parking pod Carefour, postaram się być wcześniej i zająć jakąś sensowną miejscówkę co by się kilka samochodów zmieściło więc wypatrywać mojej srebrnej bestii hehe I zapraszamy każdego kto ma ochotę przyjechać, im Nas więcej będzie tym lepiej

Mieszka w
    Piastów
    Auto

Domyślnie

Będzie ktoś jechał od strony Dębicy bo nie bardzo znam miasto i mógłbym się za nim puścić w pogoń

Użytkownik Maniak resoraków Avatar odrobina156
    Mieszka w
    Ropczyce
    Auto
    Stelvio Sprint MY 2020 Blue Misano Lancia Ypsilon Platinum 1.3 mje

Domyślnie

Cytat Napisał wito Zobacz post
    Będzie ktoś jechał od strony Dębicy bo nie bardzo znam miasto i mógłbym się za nim puścić w pogoń
    Nosi Cię widzę, ja bym miał chęc podjechac, ale jeszcze się określe, bo nie wiem czy egzaminu nie mam w tych godzinach:// Jeśli nie to nic nie stoi na przeszkodzie żebym wyskoczyl

Mieszka w
    Piastów
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał maciek2306-156 Zobacz post
    Nosi Cię widzę, ja bym miał chęc podjechac, ale jeszcze się określe, bo nie wiem czy egzaminu nie mam w tych godzinach:// Jeśli nie to nic nie stoi na przeszkodzie żebym wyskoczyl
    Na urlopie jestem i troche mi się nudzi. Byłoby super Tarnowianie musieliby się odwdzięczyć za tydzień swoją delegacją

Użytkownik Maniak resoraków Avatar odrobina156
    Mieszka w
    Ropczyce
    Auto
    Stelvio Sprint MY 2020 Blue Misano Lancia Ypsilon Platinum 1.3 mje

Domyślnie

Panowie póki co to z podkarpackiego chyba Nas 3 wpadnie w niedzielę Co powiecie na ewentualny wypad na gokarty zaraz po spocie np Speed Race?
    Acha i u Nas taka jest tradycja, że jak się spotykamy w Rzeszowie to po spotkaniu wszystkie Alfy sznurem objezdzają jakąś rundkę honorową po mieście, więc niech jakiś tarnowianin z krwi i kości obmyśli ciekawą trasę;P

kertoip160
    Gość

Domyślnie

z tą objazdówką po mieście to zajebisty pomysł jest