------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mało piszę, więcej robię a to moje pociechy
156 3.0
Dawne kochanki:
GT 3.2 (kochała najbardziej a teraz kocha ZjadaczKanapkow)
159 (zdradziła i poszła)
GTV (w trakcie renowacji w dobrych rękach GrzesieKW)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nie ma pośpiechu, oby z jakiś czas było wiadomo bo podejrzewam, że więcej osób czeka na to info
Zauważyłem![]()
Widzę ze bedą V8ki, no no ciekaw jestem jak rozwala nasze V6tki, w sensie dźwiękowo:-)
Wysłane za pomocą Poczty Polskiej poleconym priorytetem..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
156 3.0
Dawne kochanki:
159 (zdradziła i poszła)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fajnie wykonany dobrze leży na głowie ciężko do czegoś się przyczepić może jak spędzę w nim trochę czasu to się cos wyjaśni ale nie planuję w nim jeździć przed Kielcami drogami publicznymibo zaraz stałbym się gwiazdą internetu.
Mam wrażenie że lekko przy ciasnymimo ze XL
ale to może za moment minie
![]()
Ostatnio edytowane przez Teddy84 ; 05-06-2014 o 20:29
www.italiantrackday.pl
www.shopEFI.pl
www.gofastbits.pl
www.sprintfilter.pl
www.ricambiparts.pl
Mój Alfons - http://www.forum.alfaholicy.org/proj...rbo_teddy.html
Wrodzony wstręt do diesla
a jest tam obwód "dyńki" przy rozmiarze podany? jeśli w ogóle jest..
podeślij na priva linka tego co kupiłeś to rzucę okiem.
Orzech jest, jakosc za te pieniadze jak dla mnie bomba. Pytanie czy sie zmieszcze w kasku do auta
Sent from my iPhone
Born to be wild.
jak cos to sobie wytniesz dziurke na jarmułkęJak się ktoś zapyta powiesz ze religia Ci zabrania inaczej
![]()
Przygody z naprawą "sprawnego" 2.0 TB V6 - http://www.forum.alfaholicy.org/gtv_...e_2_0_tb.html?
Gtv 2.0 V6 TB '99 + bonusy -> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ioholikow.html
To moze od razu lepiej nauszniki:-)
Wysłane za pomocą Poczty Polskiej poleconym priorytetem..
156 3.0
Dawne kochanki:
159 (zdradziła i poszła)
Byłby ktoś chętny odkupić miejsce na tor? Nie wiem będę miał jakiś samochód...
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
To co z kaskami, obowiązkowe na 100%??