hej seba , obroty już nie falują jest ok, lecz teraz bardziej autko warczy -), przepalił mi się tłumik czy coś bo głośno strasznie.
Teraz dopiero ma sportowy wydech![]()
hej seba , obroty już nie falują jest ok, lecz teraz bardziej autko warczy -), przepalił mi się tłumik czy coś bo głośno strasznie.
Teraz dopiero ma sportowy wydech![]()
Wzmacniacz 4-kanałowy Kenwood 848.
# Moc maksymalna 4 x 100 Watt 4Ohm
# Moc rzeczywista ( sinus ) 4 x 50 Watt 4Ohm / 14.4V
# Moc rzeczywista ( sinus ) 4 x 75 Watt 2Ohm / 14.4V
# Moc rzeczywista ( sinus ) 2 x 1501 Watt / 14.4V
# Filtry 50Hz-200Hz
# MOS-FET
# Wejście RCA - 0.15V-4V
CENA : 200 PLN
![]()
Ostatnio edytowane przez groszekk ; 05-04-2011 o 09:23
jakie oponki chcesz?? mam 2 szt 205/55/16 ze 2 sezony przelatasz na nich spokojniegoodyear albo bridgestone już nie pamiętam ale jak jesteś zainterere to dzwon
jak coś dzwon 606324322
Na portowej, za mostem na rondzie w prawo, jest hotel opon, za salonem skody tam sprawdz, może być taniej.
Witam ( chociaż z Łodzi )
Piszę w takiej prostej sprawie. Znajomy znalazł w Płocku AR 156 SW - 2004 rok 1,8. W sobotę ( 09.04.2011 ) jedzie ją zakupić. Próbował się wcisnąć do ASO na sprawdzenie auta ale stwierdzili że mają mase roboty i mogą ją najwyżej pod komputer podłączyć.
Szukam w dziale sewisy ale nie mogę nic znaleźć dlatego pytam tutaj - gdzie w Płocku w sobotę można sprawdzić auto przed zakupem ? Lakier + podnośnik + komputer - to byłoby najlepiej. No i ktoś kto się na Alfach zna i powie szczerze bez ogródek co w autku piszczy ?
Jeśli można to jakiś adres + numer telefonu żeby można się wcześniej umówić
Z góry dziękuję za pomoc
Pozdrawiam
Witam. Wiesz ciężka sprawa żeby tak Ci to wszystko w jednym miejscu sprawdzili poza ASO. Jak wiesz ASO posiada wszystko to co wymieniłeś a o dobrego mechanika który posiada to wszystko to ciężko znaleźć niestety i to jeszcze w sobotę. Jeżeli chodzi o zawias to możesz podjechać do ZEP-MOT sp. z o.o., ul. Graniczna 57
24 266-55-44 tam za nieduże pieniądze sprawdza zawias. Jeżeli chodzi o lakier to popytaj może ktoś ze znajomych ma czujnik lakieru. Pozdrawiam
a jeśli chodzi o komputer zagadaj z kolegą który wypowiedział się post wyżej może ci podłączy za dobrą flache![]()
Z checia bym obadal ta Alfe tymbardziej ze to 1.8Miernik lakieru mam pod dostepem, kompa bysmy z seba podpieli i juz przeszlosc auta bylaby mniej wiecej znana. Ale jest jedno ale, w Plocku prawdopodobnie bede dopiero za tydzien w weekend. Ale jesli temat bylby aktualny to pisz PW.
Co da zawiasu, jak nic nie tlucze na 1 lepszej koleinie i nie trzeszczy jak stary tapczan to troche jeszcze pojezdzi
Pzdr
Ostatnio edytowane przez rdk_ ; 07-04-2011 o 18:48
♥ Anonima Lombarda Fabbrica Automobili ♥
Alfa Romeo 156 [1.8 T.S 16v 144HP 2001r ] SPORTPACK / Berilna / 2008-2011r
Alfa Romeo 156 [2.4 JTD 10v 136HP 1999r ] SPORTPACK / Berilna / 2011 - .....
Alfa Romeo 159 [2.4 JTDm 20v 200HP 2007] SPORTWAGON / 2018-.....