A nie może od nich odebrać przesyłek nasz kurier alfaholikowy?
A nie może od nich odebrać przesyłek nasz kurier alfaholikowy?
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Czyli chcą zwyczajnie na wysyłce zarobić. Standardowa praktyka.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Czy agencja reklamowa "producent" wyśle zegarki z konkretnymi numerami grawerów do zainteresowanych wg listy? Czy jak leci? Myślę że nie tylko mnie zależy na konkretnym numerze zegraka...
Ale wiesz, z drugiej strony zajmują sie też pakowaniem i ponoszą związane z tym jakieś koszty, opakowanie i czas. Więc ja to w zasadzie rozumiem. Mi by sie np nie chciało przygotować w ciągu jednego dnia 40 czy 50 paczek i je rozesłać![]()
Co do numeracji na grawerze to będzie to wyglądało tak że po skończonych i zamkniętych zapisach opublikuje tu listę wszystkich osób które zamówiły, lista będzie w kolejności wpłat i taka kolejność numeracji będzie obowiązywać, w sensie osoby po kolei z listy będą sobie wybierały numerek, będzie to publikowane na bieżąco tak by było widać jakie numerki jeszcze pozostały. Może nie jest to wszystkim na rękę ale taki sposób uznaję za najbardziej sprawiedliwy![]()
Eh czyli cała lista o dupę roztrzaśkij miałem mieć 01 to jutro będę czuwać cały dzień aby zrobić pierwszy wpłatę
hehehe chociaż poprostu z ustalonej listy tak już będziemy wybierać jak jest i wyjdzie na to samo
A tak w temacie, 20 zł za przesyłkę jak najbardziej na takprzynajmniej pewność, że będzie dostarczone w całości, a nie zniknie jak to bywa w poczcie polskiej
Ostatnio edytowane przez Izane ; 30-01-2013 o 16:13
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Myślę że nie jest to sprawiedliwy sposób, bo pierwszy będzie np ten który ma konto w tym samym banku co Ty itd... Co za róznica dla Ciebie zrobić liste z numerami wg zapisów zamiast wg kolejności wpłąt? Jesli zainteresowani wpłacą do wyznaczonej daty...
Ja chcę ostatni to powinienem kombinować i wpłącić na końcua jak nie zdąże?
Prosimy o numeracje wg zapisów![]()
20 zł to nie majątek, a poczta polska wiemy jaka jest![]()
To nie jest tak jak piszesz, to że będziesz 30 w kolejności wpłat to nie znaczy że będziesz miał numerek 30 tylko jako 30 osoba będziesz wybierał numerek dla siebie z pozostałej jeszcze puli. Może nie jest to najlepszy sposób ale ja też nie mam pewności że wszystkie osoby które sie na listę zapisały w rzeczywistości zamówią zegarek. Do mnie przemawiają pieniądze na koncie że sie tak brzydko wyrażębo co jeśli np sie okaże że na tej teraz liście mam powiedzmy 40 osób a te od 30 do 35 miejsca nie wpłacą, to co między nimi a tymi pozostałymi co wpłacą pozostanie luka ?
poza tym czy te numerki to na prawdę taka sprawa życia i śmierci ?no i chciałem zauważyć że ta lista obejmuje oba modele a wcale nie ma gwarancji że oba modele uda sie zrealizować więc jeśli jeden z nich nie wypali to co, wtedy też będą przerwy w numeracji ?
Ostatnio edytowane przez flatbeet ; 30-01-2013 o 16:22
Wystarczy, że zrobisz sobie to jako listę "wstępnej rezerwacji numerka" czyli jak ktoś wpłacił tą kasę to numer który miał na liście zrobionej tutaj jest dla niegoa jak ktoś z tej listy nie wpłaci no to numerek wolny i później wolne numery dobierasz sam osoby które nie były wpisane na liście lub niech sobie same wybiorą Twoim sposobem czyli kolejnością wpłat.
Raczej nie ma problemu w zrobieniu czegoś takiegono ale róbta co chceta, ważne aby zegarki były
![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"