kupiona rozpórka na tył i strumienica![]()
kupiona rozpórka na tył i strumienica![]()
LIFE’S TOOSHORT TO DRIVE BORING CARS
Bella dostała nową przepływke. a niech wie czym oddycha:-)
Umyta i zakupiona końcówka wydechu.
Alfa Romeo 156 '00 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.8 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 2.4 JTD (była)
Alfa Romeo 147 '02 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 147 '01 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '04 1.9 16V (była)
Alfa Romeo GT '07 1.9 16V (była)
Alfa Romoe 159 '07 1.9 16V (jest)
Alfa Romeo 156 '98 2.5 V6 (jest)
Moje Paniehttp://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._jony88-7.html
No tym razem zabrała jej się kumulacja Dostała nowy rozrząd , wyczyszczony EGR razem z kolektorem ssącym , nowy olej Castrol Edge 5w40 oraz nowa końcówka wydechu FULL WYPAS ...powinna być zadowolona....
Alfa dostała sterowanie z pilota.
MP4 podłączone pod ICS'a .. pięknie grai zmieniarka poszła w odstawkę
![]()
Odszczurzyłem z natłuszczaniem skór włącznie, usunąłem klej z folii po przyciemnianych szybach i wymieniłem pozycję lewą przednią (niechaj inżynierowi który to zaprojektował disco polo na pogrzebie rozbrzmiewa)
Była myjka :-). Zakupiony olej millers xfs 5w40, filtr oleju mann i filtr powietrza - jak tylko dotrze od razu wymiana
Marzenie - > Quattroporte, ale powolutku .....
lecho sequel od sekwencji zrobił wypad z barujego miejsce zajął stag 300-6 plus wraz z wiązka , do tego ład pod maska
![]()
a ja dzisiaj skończyłem wymieniać tylne zawieszenie! Koledzy, zrobiłem Bellą prawie 70 tyś. km i nie dotykałem zawieszenia. Coś z tyłu pukało więc wymieniałem co się da. Jak wymieniłem wszystko - pukało dalej. Przez przypadek zauważyłem że mi się wzmacniacz poluzował to on pukał!!! He he. I niech nikt mi nie mówi że zawieszenie w Belli jest do bani. Jak się dba to funkcjonuje jak złoto!