Podobają mi się coupe, zatem:
Maserati Ghibli II
(z zewnątrz klasyka, najlepiej w granacie, środek... barok, ale co tam, silnik - na swoją epokę top, a i teraz ok)
BMW 3 - E46 330, a z czasem (czytaj pewną utratą wartości... kiedyś) E90 fl 335
(skoro BMW było zapatrzone w Mercedesa i Alfę i dało radę, to może analogicznie kiedyś Alfa wróci do dawnej formy... mimo wszystko liczę na to i trzymam kciuki)
jeśli nie coupe to ewentualnie:
Ford Focus Mk II ST 5d
Subaru Legacy Spec. B
a z innej bajki jest jeszcze
Audi S5 (RS5)
... ale to zupełnie inna liga, S5 ma świetną klasyczną dla gran turismo coupe linię (W. da Silva), a przy odpowiednio skonfigurowanym wnętrzu (bez boazeri) estetycznie jest do przejścia, a o osiągach nie trzeba pisać - daje radę.
Ostatnio edytowane przez Archi ; 24-08-2011 o 08:53
impreza wrx sti bez zadnych kombinacji z wydechem... miodzio
Dokładnie - piwo temu panu !![]()
a ja bym wybrał impreze ale zwykła i do tego model z lat 1993-2000, lub Lexusa IS - też sratego. Dla mnie dwa najfajniejsze auta.
Ja pewnie gdybym troche mamony dozbierał to wybrałbym Subaru SVX, szukałem wcześniej Opla Senatora w dual ramie w manualu ale to ciężki temat. Podoba mi się też Rover z serii 800 i Isuzu Gemini GTI...![]()
Ze 164 trudno się wyleczyć
Gdyby nie Alfa, to na pewno jakiś suwik. Taki Outlander na przykładTylko że to jeszcze trzeba trochę piniędzy więcej mieć
![]()
Gdyby nie alfa to volvo s40 , opel omega , renault laguna , a jak nic z tego by nie bylo to za 5 miesiecy audi a6 .
Tak czytam i widze caly przekroj motoryzacjiczyli czym statystyczny alfista by jezdzil gdyby nie alfa? Odpowiedz jest prosta - wszystkim
![]()
A ja mam trojke faworytow.Gdyby nie Alfa to albo Ford Focus ST albo Mazda MPS albo Mitsubishi Lancer EVO.Mowie tu oczywiscie o uzywanych autach bo gdybym mial tak z 600 tys.na auto to byloby to Maserati Quattroporte albo Maserati GranTurismo MC Stradle